aL1En Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Witam. Chciałem się was spytać czy opłaca się przejść na tego całego BOINC'a z classic Seti@Home ? próbowałem już aktywacje konta na stronce ale taki error ciągle mi wyskakuje - "Fatal error: Call to undefined function: validated() in /disks/koloth/a/inet_services/boinc_www/share/projects/sah/html/project/sah_email_action.php on line 35" ;/ i co tu zrobić ? Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 czekać projekt byl wylaczony przez kilka dni i dlatego nie dzialalo B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 nie wiem jak inni ale ja wolę zwykły klient Seti@Home (chyba wersja 3.08), BOINC mnie po prostu wkurza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aL1En Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 to sam już nie wiem ;P na classicu jade od 2001 ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszeek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zmieniaj, ale ściągaj klienta BOINC 4.19 bo najlepszy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aL1En Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Niechce zakładać kolejnego topicu więc napisze tu. Ostatnio jak załanczam starego klienta seti@home mam po paru min. zwisy ;/ wiadomo cpu idzie na 100% i temp mi na procu wzrasta ale czemu te zwisy ? wtf ? co może być przyczyną tych zwisów ? thx za help. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...