Skocz do zawartości
kalafior wyczesany w kosmos

Dalczgo Trzeba Ciągle Formatować

Rekomendowane odpowiedzi

Dlaczego windowsa trzeba ciągle formatować?!  Mówią że konieczne jest raz do roku i to minimum. Kto wymyślił taki syfiący się system :mur:

1620464[/snapback]

prosze bardzo droga wolna.. korzystaj z linuxa itp. A swoja droga windows sam sie nie "syfi".. a o kazdy OS trzeba dbac!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osoby zarabiające w necie czyli w GPTR muszą formatować kompa co jakies 3 miesące.

Osoby które grają w gry raczej żadko kiedy muszą formatować kompa gdyż gry nie zasyfiają kompa tak jak surfowanie po necie.

Ja zarabiam w necie i forumatuje kompa co 6-7 miechów.

Ponieważ dbam o niego skanując go co 2-3 tyg programem Ad-aware

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie nie dba o kompa, to napewno jest syf i nieunikniony format.

U mnie format jest jak zmieniam sprzet (zreszta logiczne), albo tak "zoptymalizuje" Windowsa ze czasami sie obrazi (no coz trzeba testowac).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bez jaj ;] regulrnie to się trzeba myć ;] system się reinstaluje jak zjdzie potrzeba,,, ode mnie powiem że od kąd używam XPe nie miałem reinstalki spowodowanej czymś innym jak zmiana sprzętu... i jakoś nie czuję potrzeby ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jade na XP ile się da.. tzn dopóki nie zachodiz konieczność... wirusów to ja nie wizdiałem od 8 miesięcy, i trojanów... i innych shitów... nie korzystam zżadnych anty spajów, reg klinerów i tym podobnych badziewi.

zazwyczaj kompa resetuje co 2 tygodnie.. a tak to chodzi po 15h/dobe i potem hibernacja... i dalej...

a niedzielnym userem też napewno nie jestem... bo specyfikacja moich studiów wymaga częstej instalacji gigantycznych wręcz programów.. :)

i działa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi