kalafior wyczesany w kosmos Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Dlaczego windowsa trzeba ciągle formatować?! Mówią że konieczne jest raz do roku i to minimum. Kto wymyślił taki syfiący się system :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Dlaczego windowsa trzeba ciągle formatować?! Mówią że konieczne jest raz do roku i to minimum. Kto wymyślił taki syfiący się system :mur: 1620464[/snapback] prosze bardzo droga wolna.. korzystaj z linuxa itp. A swoja droga windows sam sie nie "syfi".. a o kazdy OS trzeba dbac! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eros_14 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Osoby zarabiające w necie czyli w GPTR muszą formatować kompa co jakies 3 miesące. Osoby które grają w gry raczej żadko kiedy muszą formatować kompa gdyż gry nie zasyfiają kompa tak jak surfowanie po necie. Ja zarabiam w necie i forumatuje kompa co 6-7 miechów. Ponieważ dbam o niego skanując go co 2-3 tyg programem Ad-aware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 gdyż gry nie zasyfiają kompa tak jak surfowanie po necie. 1620490[/snapback] ???? Niech zgadne. Uzytkownik IE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Bzdura system może być nawet 2 lata postawiony tylko umiejętnie trzeba go odchudzac. Z wirusów, szpiegów i temp oraz interentowych plików :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Ja sie nie dba o kompa, to napewno jest syf i nieunikniony format. U mnie format jest jak zmieniam sprzet (zreszta logiczne), albo tak "zoptymalizuje" Windowsa ze czasami sie obrazi (no coz trzeba testowac). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 wcale nie trzeba, mialem na poprzednim lapie 2 lata system prawie i dzialal zupelnie sprawnie i szybko... a pozatym to dobry OS, i nie ma co go porownywac do lina bo dla mnie to jak narazie zupelnie inne kategorie systemow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 bez jaj ;] regulrnie to się trzeba myć ;] system się reinstaluje jak zjdzie potrzeba,,, ode mnie powiem że od kąd używam XPe nie miałem reinstalki spowodowanej czymś innym jak zmiana sprzętu... i jakoś nie czuję potrzeby ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 W ogóle nie trzeba formatować, nawet jak się nie czyści, bo jest ghost :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 ja jade na XP ile się da.. tzn dopóki nie zachodiz konieczność... wirusów to ja nie wizdiałem od 8 miesięcy, i trojanów... i innych shitów... nie korzystam zżadnych anty spajów, reg klinerów i tym podobnych badziewi. zazwyczaj kompa resetuje co 2 tygodnie.. a tak to chodzi po 15h/dobe i potem hibernacja... i dalej... a niedzielnym userem też napewno nie jestem... bo specyfikacja moich studiów wymaga częstej instalacji gigantycznych wręcz programów.. :) i działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eros_14 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 ???? Niech zgadne. Uzytkownik IE? 1620509[/snapback] Właśnie że nie. Zagduj dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...