eros_14 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Witam. Mam dsl z kilkoma ludzmi z mojej ul na jakies moze 10 os. kiedys miałem to samo i transfer był nawet do 100kb/1s. Nasza sieć jest podłączona z innymi siecmi do jednej anteny czy tam czegoś. Okazało się że niedawno została nałożona blokada na tą antene że maxymalny transfer przy ściąganiu gier itd to 30k/1s. Czy jest szansa na zdjecie tej blokady lub zwiększenie jakoś transferu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 (edytowane) Nie raczej nie :wink: Bo to dał administrator sieci Chyba ze pójdziesz do niego z flaszeczka to może ci coś podwyższy :wink: Edytowane 29 Sierpnia 2005 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eros_14 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 hehe sam bym wolał wypić falszke. Ale jestem pewny ze to nie wina adminia bo inne ul podłączone do tej samej antenty mają identycznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greebqu Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 w takim razie to na 100% JEST wina admina ktory zablokowal wam lacze :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eros_14 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Raczej wina kolesia co ma te całe anteny. Bo adminiów jest z 6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 w takim razie złoż mu "propozycje nie do odrzucienia" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Wina anteny to na pewno nie jest może ściągałeś w dzień i przyciął cię. Masz jakąś umowę co do tego neta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...