aruba123 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Mam kłopot. Proszę o pomoc.Mam problem ze zgrywaniem filmów na komputer ,a konkretnie z dzwiękiem. Obraz mam na komputerze, ale bez dzwięku. Korzystam z programu Image Mixer Ver.1.5 for SONY Proszę o pomoc. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 czlowieku w ciagu 4 godzin, zalozyles 3 topici o tym samym problemie, ogarnij sie i spojrz ile osob przeczytalo te tematy; jak ktos bedzie umial to pomoze; lepiej troche posprzataj, bo wpadna %% - taka moja rada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Mam kłopot. Proszę o pomoc.Mam problem ze zgrywaniem filmów na komputer ,a konkretnie z dzwiękiem. Obraz mam na komputerze, ale bez dzwięku. Korzystam z programu Image Mixer Ver.1.5 for SONY Proszę o pomoc. Z góry dziękuję za pomoc 1620621[/snapback] 1. Kabel do karty dźwiękowej prawidłowo podłączony? 2. Wejście liniowe w mixerze Windows nie wyłączony i wyciszone? 3. Wybrane poprawne źródło dzwięku (wejście liniowe - Line In) w tym programie do zgrywania? 4. W kamerze dźwięk nie ejst wyłączony ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Z tego co wiem to image mixer przechwytuje przez USB lub Firewire to nie wiem co kabel do line-in by dał... No chyba że inaczej autor tematu to robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...