Pasta Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Witam :D Mam małe pytanko dla użytkowników forum. Mam do komputera włożone dwie karty sieciowe i chciałbym udostępnić połączenie internetowe dla obydwu kart. Wiem, że Windows XP posiada opcję mostka sieciowego, ale Win2k Serwer posiada więcej opcji serwerowskich i nie chcę z tego powodu instalować WinXP. Chciałbym się dowiedzieć jak można połączyć dwie karty sieciowe (z mostkować), żeby działały jak jedna. Może jest jakiś program, który umożliwia z mostkowanie. Pozdrawiam :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0zi Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Odpal RRAS - tam wszystko znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Słuchaj Pasta!!! Przyjdź do ojca i się zapytaj to Ci powiem jak to zrobić a nie zawracaj głowy <span style="color:red;">[ciach!]</span>łami porządnym użytkownikom forum!!! :!: Aha, i zmień sobie konfig bo Ci się zmienił, prawda? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Odpal pan RASA tak dla jajasa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 pisze to co wszyscy odpal RPAs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...