Skocz do zawartości
slavok

Kim jesteśmy, co robimy?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja narazie jako 13 latek planuje w przyszłości, albo założyć na początku kafejke internetową, albo serwis komputerowy, ale to sie narazie zobaczy, głównym moim marzeniem jest wyjechać do stanów i tam pracować dla jakiejś firmy komputerowej, bądź założyć własną ;] pożyjemy - zobaczymy ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaocznie studiuje informatyke z ekonometria ( chyba jeszcze mnie nie wywalili :lol: ). Dzien w dzien pacuje w FRSE, jako.... wklepywacz danych :lol2: :lol2: ale takze jako admin ( jakos tak wyszlo, 2 w 1 ), czasami z kumplem ukladam sieci komputerowe, za mamone ofkorz :).

Co po pracy ? najczesciej jak wracam jest juz ciemno to ide spac :-P

Edytowane przez Buu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie, Skoro każdy po trochu się wpisuje to i ja nie będę gorszy ;)

Mam na imie Błażej. Za dwa dni zacznę czwarty roku nauki w technikum ekonomicznym w Zgierzu. Mam bardzo typowe upodobania jak większość ludzi w moim wieku czyli komoutery, motoryzacja, film, muzyka, panienki ;)

Nie mam ulubionego filmu, raczej można powiedzieć że podoba mi się wiele filmów ale najbardziej zapisał mi się w pamięci Kill Bill (obie części), seria Alien i podobne klimaty.

Słucham muzyki filmowej (soundtracków) gdyż wg mnie to najlepsze składanki ;) Zawsze dobrane tak, by tworzyły odpowiedni klimat.

Jesli chodzi o ulubiną gre - ulubię dobre gry.

Na dzień dzisiejszy to tyle :lol2:

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich, na imie mam Jarek i mam 17 lat.

[owacja na stojaco, tłum szaleje :lol: ]

Teoretycznie uczęszczam do klasy o profilu matematyczno-fizycznym w warszawkim LO, jednak nie często w niej bywam. Mimo to udaje mi sie przechodzic z klasy do klasy (póki co bez komisa :D ).

[oooojaaaaa - okrzyk zachwytu tlumu]

Mam dosyc rozległe zainteresowania, coby wymienic tylko kilka: dobry film (Tarantino rządzi, niech usłysze Alleluja), dobra ksiązka, lotnictwo (glownie szybownictwo, w ktorym to kierunku sie szkole), fizyka teoretyczna i kosmologia, szeroko pojęta muzyka instrumentalna (począwszy od klasycznej, przez jazz, az do praktycznie wszystkich odmian metalu), informatyka, religie i filozofia, spanie. To tyle tak na szybko, zeby nie przynudzac.

[buuuuu... - jęk zawodu]

Kiedys chcialem zostac informatykiem, jednak obecnie wydaje mi sie, ze to glupi pomysl (za duza konkurencja=male zarobki), wiec raczej na hobby sie skonczy. Chciałbym pochwalic sie w tym miejscu, ze od poł roku nie gralem w zadną gre (no dobra, w szachy przez Neta gralem...), bo jak wiadomo jest to wytwor Szatana (niech usłysze: "Alleluja", chwalmy Pana!).

[Alleluja!]

Moim marzeniem jest zbudowac wieeeelki dom z systemem tajnych przejsc i masą fajnych bajerow, oraz wlasna awionetka. Potrzebuje na te skromne cele jakies 50 000 000$, wiec trzymajcie kciuki (możecie tez wesprzec mnie finansowo). Oprocz tego chciałbym zostac imperatorem Wszechświata, ale niestety inni mnie ubiegli, w zwiazku z czym stoje na straconej pozycji:/

To tyle o mnie, pozdrawiam zebranych :) .

[gromkie brawa]

:lol:

Edytowane przez und3r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rocznik 88', uczeń LO (elitarnego... bo jedynego w moim miescie.. ;] )..

Słucham rapu, rnb i innej muzyki - jestem na nią otwarty.. ;]

Gdy będe duzy chce być bogaty i mieć dużo pieniedzy.. [;

Jak coś mi sie przypomni to dopisze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

'88 - 13 października (jeśli chcecie to wpadajcie na urodzinki ale z % :lol:)

Teoretycznie jestem uczniem już II klasy LO (jedynego w moim mieście jak w przypadku mechl!ka) o profilu humanistycznym.

Jak na razie nie wybrałem jeszcze kierunku studiów, bo żaden mi nie odpowiada (za dużo pracy :lol:)

Interesuję się komputerami (głównie hardware), historią (trochę), sportem i muzyką (wszelakie gatunki metalu, rocka, czasem nawet klasyczna).

Poza tym wszystkim nie wiem kim będę i co będę robił, ostatnio jak niektórzy za dużo spożywam (a czego to możecie się tylko domyślać :lol:). W tej chwili mogę śmiało nazwać się nierobem :lol:

Co do kobiet to jak na razie jestem w trakcie poszukiwań :D (jak się coś zmieni to dam znać :D).

To by było na tyle, jakieś dodatkowe pytania do waszego mastera :lol: ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiele osob zadziwia mnie podajac rok urodzenia.. Dalbym im czasami wiecej.. Z samego tematu wynika zas ze wiekoszosc ludzi aktywnie uczestniczacych w zyciu forum to jeszcze nastolatki :P

btw. Pluskwa, synu ;-) - przestawiaj sie pomalu bo ci tak zostanie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączam do grona nastolatków, Przemek lat 15, III gimnazjum mnie czeka, niestety :/ a co planów na przyszłość to nie wiem, najwyżej zabiorę komuś "rejon poszukiwawczy".

Interesują mnie komputery od strony hardware (taaa wieśmaczmy pojęciami :)), w windowsie umiem tylko to co potrzebne.

Słucham w sumie wszystkiego(punk-rock, metal, techno, dance, rap).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

piotr 19lat, pazdziernik->informa na eti na poli gdansk, od przyszlosci chce tylko jednego: zeby moje dzieci mialy bogatych rodzicow ;)

1622978[/snapback]

To mówisz, że oddajesz do adpocji??? :lol: :lol:

Zapomniałem dodać tak nawiasem mówiąc, że mam na imię Tomasz i nie lubię jak ktoś do mnie zwraca się "Tomku" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiele osob zadziwia mnie podajac rok urodzenia.. Dalbym im czasami wiecej.. Z samego tematu wynika zas ze wiekoszosc ludzi aktywnie uczestniczacych w zyciu forum to jeszcze nastolatki :P

(...)

1622823[/snapback]

Odnoszę takie samo wrażenie - niemal przedszkole :wink: :-P mój samochód jest starszy od części z Was (rocznik '87 :lol: ). Sam nie powiem ile mam lat bo mi już nie wypada* :-P.

Dla dociekliwych wystarczy przestawić cyfry w roczniku auta i wyjdzie more or less rok mego pojawienia się na tym padole:]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To mówisz, że oddajesz do adpocji???  :lol:  :lol:

Zapomniałem dodać tak nawiasem mówiąc, że mam na imię Tomasz i nie lubię jak ktoś do mnie zwraca się "Tomku" :D

1623013[/snapback]

ja tak samo, a jeszcze jak mnie wkurzalo jak nauczyciel do historii w gimnazjum mowil do mnie *Tomus* :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na mnie od 18lat z hakiem wołają krzychu (nie wiem co sie tak uwzieli [; ) Urodziłem się nie dość że w grudniu to po awarii elektrowni w Czarnobylu (trudno zdarza się ;)) Obecnie 4klasa Techikum elektronicznego, po maturce typowo studia, pół roku temu wiedziałem jakie ale teraz ni chu-chu. A co będe robił? Jeszcze nie wiem, ale musi mi to przynosić satysfakcję i odpowiednie dochody na upgrate maszynki ^_^

Zainteresowania to chyba wiadomo, muza raczej ciężkie brzmienia, no i to chyba tyle...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

wzrost: cos kolo 184cm
oczy: piwne
wlosy: krotkie, czarne
waga: lekka ;)
dalsza czesc opisu:
studiuje (wciaz zyje ta mysla:p) Informatyke i Ekonometrie na AE w Krakowie a to co widzicie powyzej to moja (ulubiona?) pozycja przed kompem.. (pomyslalem ze chcecie wiedziec:d) panujacy na zalaczonym obrazku 'chaos' jest tak naprawde ladem i harmonia, tylko nie kazdy jest w stanie to zobaczyc;)
wlasnie szykuje sie do ciezkiej walki jaka mnie czeka we wrzesniu.. :/ w tym momencie okreslilbym swoj stan jako czolganie sie na kolejny rok studiow.. ;)

Jezeli znajde troche czasu wsiadam na rower i modle sie o to zeby znowu nie wyladowac na bulwarach wislanych z kumplami i piwem u mego boku ;) ostatnio tak koncza sie moje wycieczki rowerowe, wiec bardzo ambitne trasy mamy:)
Czasami zdazy mi sie cos przeczytac.. ale bardzo zadko jest to ksiazka w klasycznej papierowej formie, czesciej biore palma i odpalam jakiegos ebooka.
Reszte swojej energii wykorzystuje na wymyslenie na czym by tu zarobic i co z soba zrobic, pomaga mi w tym wieczorny papieros w oknie z widokiem na moje 'piekne' osiedle..
dosc popularna sprawa.. kto obejmie wladze nad swiatem.. hmm.. po dlugich przemysleniach doszedlem do wniosku ze moge zrezygnowac z kandydowania w zamian za sciagniecie ze mnie wszelkich obowiazkow, zapewnienie stalego doplywu gotowki i zostawienie mnie w swietym spokoju.. ;) wiec jak? Edytowane przez shade

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pomylilem sie, nie pomylilem. Jestem weterynarzem i zajmuje sie leczeniem krow. ;] A czasem by wyleczycz trezba se macnac :]

Jakby co te rybki z avataru taz hoduje.

Mam stawy:

http://monki.us/~culmen/Stawy/

Tu znajdziecie foty i filmik

Edytowane przez culmen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem Marcin i mam 14 lat ;] I tyle powinno wam wystarczyc z zycia osobistego ;]

IDe do 2. klasy gimnazjum nr1 w lukowie , nie ma tam profilow, ale moja wychowawczyni jest germanistka wiec taki niby profil "niemiecki" (Pozdro dla Niemca).

Slucham rocka, metalu i prawdziwego hh

po lekcjach najczesciej siedze przed kompem, czasem pogram, popisze na irc. mam tez dwa chomiki ;]

// do Flo3: chodzi mi o prawdziwy hiphop czyli normalny, a nie jakies mezo, 18l czy doniu

Edytowane przez mkl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm.. a ja zawsze myslalem ze slucha sie rapu, a hip hop to kultura..

A tu prosze..

1624069[/snapback]

To jednak zyles w bledzie... :lol2: Tak samo zreszta jak ja :blink: Edytowane przez Cherry86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi