Skocz do zawartości
slavok

Kim jesteśmy, co robimy?

Rekomendowane odpowiedzi

Nazywam się Marcin i mam 14 lat. Ide do 2 kl gimnazjum (profil: informatyka-matematyka). Mieszkam w Pruszczu Gd (pod Gdańskiem). Interesuję się sprzętem komputerowym, webmasteringiem, czasami coś napiszę w Delphi, no i oczywiście gram w gry komputerowe :] Od czasu do czasu złożę komuś kompa, wymienię proca itp, za co oczywiście mi zapłacą. Czasami coś sprzedam na allegro :]. Słucham polskiego hh, jeżdżę na desce i na rowerq.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja jestem cfaniak B) niedlugo zostane prezesem kuli ziemskiej i bede potrzebowal asystenta... kandydaci na pw...

nastolatkiem juz nie jestem... mam 22 lata, przestudiowalem rok we wrocku na informatyce i ekonometrii a ogolnie to sie cale zycie obijam i leniuciach!e - we wrzesniu jade do amsterdamu popracowac... wkoncu nowa mobo, ramy, grafa itd. z nieba mi nie spadna... :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jasne : mat-fiz-inf-chem-bog-wie-co maja 1 matme wiecej w tygodniu a human 1 polski wiecej :lol:

1624499[/snapback]

faktycznie godzina w ta czy w tamtą cos zmieni :D

Gimnazjum nauczyło mnie wielu ciekawych rzeczy np. nie chodzenie do szkoły, podrabianie usprawiedliwien, dopisywanie sobie ocen w dzienniku. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak jakos od pazdziernika zaczynam 5 rok na wydziale Chemii (chociaz na czwartym roku ktory wlasnie skonczylem mialem 2/3 zajec na Fizyce :P) na Uniwersytecie Mikolaja Kopernika w Toruniu. w czerwcu chce sie obronic :) temat pracy mgr zwiazany z chemia kwantowa, metody numeryczne w obliczeniach kwantowomechanicznych co kolwiek co znaczy :) (joke)

oczywiscie bez mojego nowego cacka na ktore tak dlugo czekalem (czyt. nowy komputer :>) nie da sie obejsc. do tego codziennie jedno piwko w "moim" pubie do ktorego mam 7 minut z lacza i zyc nie umierac. ostatnio, po raz pierwszy od kilku lat, zatracilem sie w grze on-line jaka jest Guild Wars. coz....23 wrzesnia egzamin trza sie ogarnac.....:> mieszkam z rodziacami, nei pracuje bo wiadomo, opier****c sie tez wymaga czasu i skilla.

pozdro :D

Edytowane przez alcapone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam na imię Miłosz, jestem uczniem drugiej klasy gimnazjum. Zainteresowania: Kompy i O/C, motoryzacja, majsterkowanie, rowerki, narciarstwo, dziewczynki też... ;-) Kocham leniuchować i zjeść dużo i dobrze. ;-) Najbliższe plany na przyszłość: Dostać się do liceum :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od października student III roq w Wyższej Szkole Informatyki w Łodzi kierunek informatyka specjalność grafika.

Poza tym dorabiam jak tylko moge na wymarzony aparat cyfrowy.

W wolnym czasie ogródek na pietrynie :) , bajk oraz fanatyk Q3Arena.

Edytowane przez spOOk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daffit z rocznika 89. od jutra uczeń 8lo w poznaniu - dokładniej klasy 1b (mat-fiz-inf). hm. w przyszlości chciałbym zostać dziennikarzem. poza tym gram na gitarze i pianinie. słucham reggae/ska + soundsystemów. wolne chwile spędzam ze znajomymi. lubię poczytać fantastykę (Tolkiena, Pilipiuka). gram od czasu do czasu w et. aktualnie męczę cpu_freq na gentoo na laptopie ;)

tyle. joł

Edytowane przez Klekot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17.03.83, 180cm, 80KG ;-) to ja :-)

studiuję politologię (3ci rok jak przeżyję obecny wrzesień) na UMCS w lublinie, w lublinie też mieszkam,,

kompiki to moje hobby od zawsze, przy nich też pracuję - serwisant/technik komputerowy w 2óch firmach

słucham muzyki elektronicznej (ale nie dance i power-bumbum ;)) i nie czytam forum bravo ;-]

wychowuję psa ;] i fajną dziewczynę (3lata to już prawie jak żona hehe)

mam stosunkowo prawicowo-liberalną głowę i kiedyś pewnie zostanę waszym prezydentem :-)

nigdy nigdzie mi się nie śpieszy,, troszkem leniwy ;-) kiedyś się oduczę ;]

ze sportów męsko-męskich preferuję wszystko powyżej 40%, nie mieszane z niczym poniżej 40% :-)

najlepiej w życiu wychodzi mi chyba imprezowanie no ale na to ostatnio trochę brak czasu :P

Edytowane przez forest kila zbila

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marek, datowanie radiowęglowe wykazało wiek na poziomie 22 lat (+/- 6 miesięcy).

Studia: prawie 4 rok informatyki i ekonometrii (spec. Systemy multimedialne).

Zainteresowania "komputerowe": tworzenie stron www, grafika 2d i 3d, tweakz & trikz.

Zainteresowania "niekomputerowe": auta, w tym utrzymanie w stanie lepszym niż dobry Poldolota, i zbieranie kasy na paliwo do niego. Poza tym słuchanie dobrego trance'u i innej elektroniki.

Posiadam archaiczną zdolność czytania książek. Jest to tym bardziej zaskakujące, że czytam dla przyjemności, a nie z przymusu (lektury szkolne :P ).

Ostatnio zastanawiam się jak zrobić subwoofer z dwóch bezparametrowych tonsili samochodowych 10cm. (total hardcore :D )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodze do trzeciej klasy liceum ogólnokształcącego w mojej miejscowości, czeka mnie matura, po tym zamierzam isc na studia, nie wiem jeszcze jakie. Na codzien pomagam w kiosku (przez wakacje pracowalem, a w ciagu roku po kilka godzin po szkole siedze. Uwielbiam słodkie nieróbstwo, to moje hobby. Muzyka... hmm... raczej wszystkie rodzaje, wazne, zeby sluchanie sprawiało mi przyjemność, dostosowuje gatunek do nastroju i okolicznosci.

Łukasz, 192 cm wzrostu, 95kg, ur. 1987.

Edytowane przez fipa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdopodobnie od jutro godz 12:00 student 5 roku ( wyniki z ostatniego egzaminu :wink: ), kier: informatyka, spec: sieci komputerowe, Politechnika Czestochowska w Czestochowie :wink: :wink: .

Poza kompem, siedzie z kumplami na boisku ( kosz ), jakis browar i rybki na wsi u mojego Sloneczka :rolleyes: .

Teraz obmyslam bardzo intensywnie jaki to temat sobie obrac na obrone ( a raczej wymyslic :lol: ).

Plany, po obronie wypad na polnoc za dobrobytem, luksusem i ... wyzyskiwaniem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary dziad , rocznik '78, z wyksztalcenia magister archeolog, z zawodu Administrator sieci. Jestem idealnym przykładem na to, że w dzisiejszej Polsce liczy sie to co sie ma we łbie, a nie to jakie szkoły się kończyło. Jestem permanentnym leniem działającym na zasadzie "Czy się stoi czy się leży, dwa tysiące się należy". Pracuję w duzej firmie notowanej na giełdzie na ciepłej posadce, dorabiając po godzinach w kilku firmach, których nie stać na własnego informatyka. W wolnych chwilach wyciskam poty z domowego kompa, nałogowo gram w kosza w rozgrywkach amatorskiej ligi CNBA i czytuje literaturę wojennomorską. Od trzech lat jestem żonaty z kobietą , z którą jestem od 3 klasy liceum :D . Jak więc widać jest ze mnie kawał skur....., który głęboko gdzies ma wszelakie morały. Takie zycie , nie ma czasu na skrupuły...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzysiu Jarzyna ze Szczecina. Szef wszystkich szefow.

Znam Piaska, mam 3 paszporty Polsatu, ponadto liczne kontakty - pisuje do mnie Rossman, PizzaHut oraz RidersDigest. A znajomych to ja mam na cmentarzu.

Dziekuje za uwage.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał, 85r., II rok ekonomii na UG :)

Gdy akurat nie męczę się przed kompem to czytam gazety, książki, śmigam po boisku, oglądam mecz Barcelony albo walczę ze sobą i swoim lenistwem (to najczęściej) ;) :P

Aktualnie organizuję sobie podręczniki do Photoshopa, InDesigna i progsów Macromedii, jako, że od 12 roku życia dorabiam robiąc DTP (kiedyś prosty PageMaker i czarno-białe pisemko branżowe :)) i chciałbym troszkę rozszerzyć swoje zdolności.

Póki co oczekuję na rozpoczęcie wspomnianego 2 roku na ekonomii, który jest ponoć jednym z gorszych, jeśli nie najgorszym, a za rok zamierzam spróbować swoich sił z drugim kierunkiem - historią :)

A w międzyczasie będę próbował zrzucić wciąż obfite resztki sporego brzuszka :P (teraz 90kg, niegdyś 106 przy 190cm wzrostu ;))

To tyle :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzysiu Jarzyna ze Szczecina. Szef wszystkich szefow.

Znam Piaska, mam 3 paszporty Polsatu, ponadto liczne kontakty - pisuje do mnie Rossman, PizzaHut oraz RidersDigest. A znajomych to ja mam na cmentarzu.

Dziekuje za uwage.

1640069[/snapback]

komik ? B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to moja kolej

Szymon jestem. 1 klasa VI L.O. w Czewie o profilu humanistyka+rozszezona infa (fajnie mam, matura z polaka histori anglika i infy ;) ) Po liceum ide na studia zwiazane z informatyka (byle najdalej od miasta) a jak mi nie wyjdzie to bede sprzedawal medaliki pod Jasna Góra :D :P

W wolnym czasie robie to co wiekszosc z was (czyli pije ile wlezie i gram na kompie :P ) Z muzy only rock or punck rock, nienawidze za to tehno i hh w kazdej postaci (wielu mnie teraz znienawidzi :P )

Dziekuje

Edytowane przez Szela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lil' Uptades:

XXIV LO w Łodzi, klasa 1 m; muzyka - glownie rap (polski odpada, bo wiekszosc takich "artystow" jest zalosna); ew. malutko rocka i cos znu-metal - linkin park (jedyny zespol, ktory robi na mnie tak duze wrazenie - wiem, ze niektorzy maja im sporo do zarzucenia, ale jednak mnie sie bardzo podoba); no i jeden dzien weekendu zawsze zajety, bo rusza moja liga pilki noznej ;[;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bartek (Bartłomiej, nie mylić z bartoszem bo wp@#$%l)

lat 25 na karku 134kg wagi 182cm wzrostu

własnie bronię magistra ekonomii na Wrocławskiej AE

skończone 5 lat temu technikum elektroniczne o specjalnosci systemy komputerowe

w wolnych chwilach prowadzę w mieście pogotowie komputerowe i piszę jakieś recki dla CHPa (juz niedługo, bo mnie wy@##$bią za poglądy na temat ich LAMERSTWA i stosunku do współpracowników) lub portali internetowych typu tweak.pl lub mod-planet.com

poza tym smigam na siłownię i piję piwo

moim marzeniem jest mieć własny klub z czarnąmuza i Dodge chargera R/T rocznik 68 z silnikiem HEMI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziadek 77 rocznik, administrator sieci w jednostce budzetowej, leniwy z natury. Dorabiam sobie w firmach, ktorych nie stac na etat informatyka. Czasami pisuje sobie na nukleon.pl, i paru innych stronach regionalnych. Aktualnie przygotowuje serwis z recenzjami lokali. Kolekcjonuje stare komputery i konsole. Ostatnio stalem sie milosnikiem pda:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak na wstepie ;] to chce powiedziec (napisac), ze jestem duzo lepszy niz ParanoiK [; .

Rocznik '86 , dla tych co odejmowac nie umieja 19 lat, aktualnie wybieram sie na 2 rok informatyki na Politechnice Warszawskiej Wydzial Elektroniki i Technik Informacyjnych.

Jestem fajny i mlodziezowy, duzo pije, nigdy sie nie naucze assemblera ;] .

Wlasnie jade na piwo do Czech, wiec buziaczki [; .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jam jest kochane `83 :wink: , LEW B) obecnie student zaoczny informatyki na studiach inzynierskich (specjanosc moze sobie wybiore za jakis czas) , nienawidze matematyki i fizyki :wink: , pracuje w fabryce lamp tylnich do samochodow osobowych ALP (Automotive Lighting Polska) , zajmowane stanowiska to operator wtryskarki (praser twozyw sztucznych - lakiernik) fajna sprawa i fajne zarobki ale nie o tym tu mowa , jestem tolerancyjny ale z umiarem (asfalt powinien lezec na ziemi :wink: ) lubie prawie kazdy rodzaj muzy oprocz hh , klasycznej , goralskiej , biesiadnej , szlagrow , disco polo , powaznej ... troche jeszcze mozna by pisac :) woguel to chce skonczyc szkole i wyjechac do Kanady , czemu ?? czy ktos slyszal ze w kanadzie cos sie dzieje albo ze ktos tam jest w cos zamieszany lub tez nie maja kasy ?? nie ?? ja tez nie bardzo wiec zyja sobie i jest git :) z moja druga polowka jestem juz 3 lata i 8 miesiecy ale jak najbardziej nie mam zamiaru wiazac sie na stale , never :wink: B) , mam zolwia stepowego w domu ale bynajmniej nie umie stepowac , czasem gdzies go widze jak maszeruje przez kuchnie lub pokoj , jak kazdy na tym forum lubie kompy ale chyba jako maly ulamek tego forum zajmuje sie od niedawna modelami RC , fajna sprawa (mozna looknac sobie link w moim sigu) jak kazdy man lubie dobrze zjesc , walnac z kumplami bro i dobrze sie pobawic ... no to nie bede juz wiecej pisal o sobie po nie ma o czym ... pozdro :)

me w akcij:

http://img13.imageshack.us/img13/1328/jamajster6ry.jpg

http://img13.imageshack.us/img13/3587/pochyloneja7zu.jpg

Edytowane przez VerB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi