zuy_zgred Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Nazywam się Marcin i mam 14 lat. Ide do 2 kl gimnazjum (profil: informatyka-matematyka). Mieszkam w Pruszczu Gd (pod Gdańskiem). Interesuję się sprzętem komputerowym, webmasteringiem, czasami coś napiszę w Delphi, no i oczywiście gram w gry komputerowe :] Od czasu do czasu złożę komuś kompa, wymienię proca itp, za co oczywiście mi zapłacą. Czasami coś sprzedam na allegro :]. Słucham polskiego hh, jeżdżę na desce i na rowerq. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 to teraz w gimnazjach sa profile?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Tez mnie to zdeka zdziwilo. Profile to mialem, ale w LO sam bylem w klasie matematyczno-fizyczo-informatycznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 a ja jestem cfaniak B) niedlugo zostane prezesem kuli ziemskiej i bede potrzebowal asystenta... kandydaci na pw... nastolatkiem juz nie jestem... mam 22 lata, przestudiowalem rok we wrocku na informatyce i ekonometrii a ogolnie to sie cale zycie obijam i leniuciach!e - we wrzesniu jade do amsterdamu popracowac... wkoncu nowa mobo, ramy, grafa itd. z nieba mi nie spadna... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 to teraz w gimnazjach sa profile?? :blink: 1624339[/snapback] no jasne : mat-fiz-inf-chem-bog-wie-co maja 1 matme wiecej w tygodniu a human 1 polski wiecej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 rocznik 86... uczen ZSEiT (Zespol Szkol Elektronicznych i Telekomunikacyjnych) naszczescie ostatnia klasa ;] po szkole jestem obibokiem i leniuciach!e sobie kiedy tylko sie da... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 no jasne : mat-fiz-inf-chem-bog-wie-co maja 1 matme wiecej w tygodniu a human 1 polski wiecej :lol: 1624499[/snapback] faktycznie godzina w ta czy w tamtą cos zmieni :D Gimnazjum nauczyło mnie wielu ciekawych rzeczy np. nie chodzenie do szkoły, podrabianie usprawiedliwien, dopisywanie sobie ocen w dzienniku. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) tak jakos od pazdziernika zaczynam 5 rok na wydziale Chemii (chociaz na czwartym roku ktory wlasnie skonczylem mialem 2/3 zajec na Fizyce :P) na Uniwersytecie Mikolaja Kopernika w Toruniu. w czerwcu chce sie obronic :) temat pracy mgr zwiazany z chemia kwantowa, metody numeryczne w obliczeniach kwantowomechanicznych co kolwiek co znaczy :) (joke) oczywiscie bez mojego nowego cacka na ktore tak dlugo czekalem (czyt. nowy komputer :>) nie da sie obejsc. do tego codziennie jedno piwko w "moim" pubie do ktorego mam 7 minut z lacza i zyc nie umierac. ostatnio, po raz pierwszy od kilku lat, zatracilem sie w grze on-line jaka jest Guild Wars. coz....23 wrzesnia egzamin trza sie ogarnac.....:> mieszkam z rodziacami, nei pracuje bo wiadomo, opier****c sie tez wymaga czasu i skilla. pozdro :D Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez alcapone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Mam na imię Miłosz, jestem uczniem drugiej klasy gimnazjum. Zainteresowania: Kompy i O/C, motoryzacja, majsterkowanie, rowerki, narciarstwo, dziewczynki też... ;-) Kocham leniuchować i zjeść dużo i dobrze. ;-) Najbliższe plany na przyszłość: Dostać się do liceum :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spOOk Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) Od października student III roq w Wyższej Szkole Informatyki w Łodzi kierunek informatyka specjalność grafika. Poza tym dorabiam jak tylko moge na wymarzony aparat cyfrowy. W wolnym czasie ogródek na pietrynie :) , bajk oraz fanatyk Q3Arena. Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez spOOk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) Daffit z rocznika 89. od jutra uczeń 8lo w poznaniu - dokładniej klasy 1b (mat-fiz-inf). hm. w przyszlości chciałbym zostać dziennikarzem. poza tym gram na gitarze i pianinie. słucham reggae/ska + soundsystemów. wolne chwile spędzam ze znajomymi. lubię poczytać fantastykę (Tolkiena, Pilipiuka). gram od czasu do czasu w et. aktualnie męczę cpu_freq na gentoo na laptopie ;) tyle. joł Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez Klekot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 (edytowane) 17.03.83, 180cm, 80KG ;-) to ja :-) studiuję politologię (3ci rok jak przeżyję obecny wrzesień) na UMCS w lublinie, w lublinie też mieszkam,, kompiki to moje hobby od zawsze, przy nich też pracuję - serwisant/technik komputerowy w 2óch firmach słucham muzyki elektronicznej (ale nie dance i power-bumbum ;)) i nie czytam forum bravo ;-] wychowuję psa ;] i fajną dziewczynę (3lata to już prawie jak żona hehe) mam stosunkowo prawicowo-liberalną głowę i kiedyś pewnie zostanę waszym prezydentem :-) nigdy nigdzie mi się nie śpieszy,, troszkem leniwy ;-) kiedyś się oduczę ;] ze sportów męsko-męskich preferuję wszystko powyżej 40%, nie mieszane z niczym poniżej 40% :-) najlepiej w życiu wychodzi mi chyba imprezowanie no ale na to ostatnio trochę brak czasu :P Edytowane 1 Września 2005 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Marek, datowanie radiowęglowe wykazało wiek na poziomie 22 lat (+/- 6 miesięcy). Studia: prawie 4 rok informatyki i ekonometrii (spec. Systemy multimedialne). Zainteresowania "komputerowe": tworzenie stron www, grafika 2d i 3d, tweakz & trikz. Zainteresowania "niekomputerowe": auta, w tym utrzymanie w stanie lepszym niż dobry Poldolota, i zbieranie kasy na paliwo do niego. Poza tym słuchanie dobrego trance'u i innej elektroniki. Posiadam archaiczną zdolność czytania książek. Jest to tym bardziej zaskakujące, że czytam dla przyjemności, a nie z przymusu (lektury szkolne :P ). Ostatnio zastanawiam się jak zrobić subwoofer z dwóch bezparametrowych tonsili samochodowych 10cm. (total hardcore :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 (edytowane) Chodze do trzeciej klasy liceum ogólnokształcącego w mojej miejscowości, czeka mnie matura, po tym zamierzam isc na studia, nie wiem jeszcze jakie. Na codzien pomagam w kiosku (przez wakacje pracowalem, a w ciagu roku po kilka godzin po szkole siedze. Uwielbiam słodkie nieróbstwo, to moje hobby. Muzyka... hmm... raczej wszystkie rodzaje, wazne, zeby sluchanie sprawiało mi przyjemność, dostosowuje gatunek do nastroju i okolicznosci. Łukasz, 192 cm wzrostu, 95kg, ur. 1987. Edytowane 2 Września 2005 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tech.tel Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Hi Aktualnie jestem uczniem technikum telekomunikacyjnego (2 rok). Oprócz tego ciągła praca z komputerami (składanie, naprawa itd.). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Paweł rocznik 86 "czarnobyl". Od pazdiernika zaczynam studiowac w Olsztynie filozofie. Cel zyciowy: jak najdluzej sie opierdzielac.....narazie wychodzi mi to calkiem niezle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VEDAMGO Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Prawdopodobnie od jutro godz 12:00 student 5 roku ( wyniki z ostatniego egzaminu :wink: ), kier: informatyka, spec: sieci komputerowe, Politechnika Czestochowska w Czestochowie :wink: :wink: . Poza kompem, siedzie z kumplami na boisku ( kosz ), jakis browar i rybki na wsi u mojego Sloneczka :rolleyes: . Teraz obmyslam bardzo intensywnie jaki to temat sobie obrac na obrone ( a raczej wymyslic :lol: ). Plany, po obronie wypad na polnoc za dobrobytem, luksusem i ... wyzyskiwaniem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Stary dziad , rocznik '78, z wyksztalcenia magister archeolog, z zawodu Administrator sieci. Jestem idealnym przykładem na to, że w dzisiejszej Polsce liczy sie to co sie ma we łbie, a nie to jakie szkoły się kończyło. Jestem permanentnym leniem działającym na zasadzie "Czy się stoi czy się leży, dwa tysiące się należy". Pracuję w duzej firmie notowanej na giełdzie na ciepłej posadce, dorabiając po godzinach w kilku firmach, których nie stać na własnego informatyka. W wolnych chwilach wyciskam poty z domowego kompa, nałogowo gram w kosza w rozgrywkach amatorskiej ligi CNBA i czytuje literaturę wojennomorską. Od trzech lat jestem żonaty z kobietą , z którą jestem od 3 klasy liceum :D . Jak więc widać jest ze mnie kawał skur....., który głęboko gdzies ma wszelakie morały. Takie zycie , nie ma czasu na skrupuły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Krzysiu Jarzyna ze Szczecina. Szef wszystkich szefow. Znam Piaska, mam 3 paszporty Polsatu, ponadto liczne kontakty - pisuje do mnie Rossman, PizzaHut oraz RidersDigest. A znajomych to ja mam na cmentarzu. Dziekuje za uwage. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Michał, 85r., II rok ekonomii na UG :) Gdy akurat nie męczę się przed kompem to czytam gazety, książki, śmigam po boisku, oglądam mecz Barcelony albo walczę ze sobą i swoim lenistwem (to najczęściej) ;) :P Aktualnie organizuję sobie podręczniki do Photoshopa, InDesigna i progsów Macromedii, jako, że od 12 roku życia dorabiam robiąc DTP (kiedyś prosty PageMaker i czarno-białe pisemko branżowe :)) i chciałbym troszkę rozszerzyć swoje zdolności. Póki co oczekuję na rozpoczęcie wspomnianego 2 roku na ekonomii, który jest ponoć jednym z gorszych, jeśli nie najgorszym, a za rok zamierzam spróbować swoich sił z drugim kierunkiem - historią :) A w międzyczasie będę próbował zrzucić wciąż obfite resztki sporego brzuszka :P (teraz 90kg, niegdyś 106 przy 190cm wzrostu ;)) To tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Krzysiu Jarzyna ze Szczecina. Szef wszystkich szefow. Znam Piaska, mam 3 paszporty Polsatu, ponadto liczne kontakty - pisuje do mnie Rossman, PizzaHut oraz RidersDigest. A znajomych to ja mam na cmentarzu. Dziekuje za uwage. 1640069[/snapback] komik ? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 (edytowane) to moja kolej Szymon jestem. 1 klasa VI L.O. w Czewie o profilu humanistyka+rozszezona infa (fajnie mam, matura z polaka histori anglika i infy ;) ) Po liceum ide na studia zwiazane z informatyka (byle najdalej od miasta) a jak mi nie wyjdzie to bede sprzedawal medaliki pod Jasna Góra :D :P W wolnym czasie robie to co wiekszosc z was (czyli pije ile wlezie i gram na kompie :P ) Z muzy only rock or punck rock, nienawidze za to tehno i hh w kazdej postaci (wielu mnie teraz znienawidzi :P ) Dziekuje Edytowane 9 Września 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Lil' Uptades: XXIV LO w Łodzi, klasa 1 m; muzyka - glownie rap (polski odpada, bo wiekszosc takich "artystow" jest zalosna); ew. malutko rocka i cos znu-metal - linkin park (jedyny zespol, ktory robi na mnie tak duze wrazenie - wiem, ze niektorzy maja im sporo do zarzucenia, ale jednak mnie sie bardzo podoba); no i jeden dzien weekendu zawsze zajety, bo rusza moja liga pilki noznej ;[;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 a ja wlasnie siedze przy kompie i dlubie w nosie wyciagajac fajne gile....i tak mija mi czasem wieczor;] specjalnie sie tym nie martwie;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 a ja wlasnie siedze przy kompie i dlubie w nosie wyciagajac fajne gile....i tak mija mi czasem wieczor;] specjalnie sie tym nie martwie;] 1642553[/snapback] Bardzie fajnie spędzasz czas wolny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Bartek (Bartłomiej, nie mylić z bartoszem bo wp@#$%l) lat 25 na karku 134kg wagi 182cm wzrostu własnie bronię magistra ekonomii na Wrocławskiej AE skończone 5 lat temu technikum elektroniczne o specjalnosci systemy komputerowe w wolnych chwilach prowadzę w mieście pogotowie komputerowe i piszę jakieś recki dla CHPa (juz niedługo, bo mnie wy@##$bią za poglądy na temat ich LAMERSTWA i stosunku do współpracowników) lub portali internetowych typu tweak.pl lub mod-planet.com poza tym smigam na siłownię i piję piwo moim marzeniem jest mieć własny klub z czarnąmuza i Dodge chargera R/T rocznik 68 z silnikiem HEMI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 dziadek 77 rocznik, administrator sieci w jednostce budzetowej, leniwy z natury. Dorabiam sobie w firmach, ktorych nie stac na etat informatyka. Czasami pisuje sobie na nukleon.pl, i paru innych stronach regionalnych. Aktualnie przygotowuje serwis z recenzjami lokali. Kolekcjonuje stare komputery i konsole. Ostatnio stalem sie milosnikiem pda:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Ja jestem jakims kosmita.Tak mi znajomi mowia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Tak na wstepie ;] to chce powiedziec (napisac), ze jestem duzo lepszy niz ParanoiK [; . Rocznik '86 , dla tych co odejmowac nie umieja 19 lat, aktualnie wybieram sie na 2 rok informatyki na Politechnice Warszawskiej Wydzial Elektroniki i Technik Informacyjnych. Jestem fajny i mlodziezowy, duzo pije, nigdy sie nie naucze assemblera ;] . Wlasnie jade na piwo do Czech, wiec buziaczki [; . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) jam jest kochane `83 :wink: , LEW B) obecnie student zaoczny informatyki na studiach inzynierskich (specjanosc moze sobie wybiore za jakis czas) , nienawidze matematyki i fizyki :wink: , pracuje w fabryce lamp tylnich do samochodow osobowych ALP (Automotive Lighting Polska) , zajmowane stanowiska to operator wtryskarki (praser twozyw sztucznych - lakiernik) fajna sprawa i fajne zarobki ale nie o tym tu mowa , jestem tolerancyjny ale z umiarem (asfalt powinien lezec na ziemi :wink: ) lubie prawie kazdy rodzaj muzy oprocz hh , klasycznej , goralskiej , biesiadnej , szlagrow , disco polo , powaznej ... troche jeszcze mozna by pisac :) woguel to chce skonczyc szkole i wyjechac do Kanady , czemu ?? czy ktos slyszal ze w kanadzie cos sie dzieje albo ze ktos tam jest w cos zamieszany lub tez nie maja kasy ?? nie ?? ja tez nie bardzo wiec zyja sobie i jest git :) z moja druga polowka jestem juz 3 lata i 8 miesiecy ale jak najbardziej nie mam zamiaru wiazac sie na stale , never :wink: B) , mam zolwia stepowego w domu ale bynajmniej nie umie stepowac , czasem gdzies go widze jak maszeruje przez kuchnie lub pokoj , jak kazdy na tym forum lubie kompy ale chyba jako maly ulamek tego forum zajmuje sie od niedawna modelami RC , fajna sprawa (mozna looknac sobie link w moim sigu) jak kazdy man lubie dobrze zjesc , walnac z kumplami bro i dobrze sie pobawic ... no to nie bede juz wiecej pisal o sobie po nie ma o czym ... pozdro :) me w akcij: http://img13.imageshack.us/img13/1328/jamajster6ry.jpg http://img13.imageshack.us/img13/3587/pochyloneja7zu.jpg Edytowane 16 Września 2005 przez VerB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...