Hipo Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Chyba tutaj nie pisałem więc ... ;) Krzysiek 23 lata Operator koparko-ładowarki Student pomiędzy 2 a 3 rokiem :lol: ( dziekanka ) elektroniki na AGH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 (edytowane) To powinien być mój pierwszy post ale jakoś tak wyszło B) Imię:Arek wiek: 40 Mieszkam w Warszawie (Wspaiała Żonka+2mega urwisów) co do pracy param się serwisem rtv i kompów. Zainteresowania: elektronika komputery ale tylko sprzęt. Marzenia: nie mam specjalnych, chyba tylko dużo zdrowia dla rodzinki i siebie :rolleyes: I w końcu skończyć tę makiete kolejową (robie już 3 rok :oops: ) Edytowane 6 Stycznia 2006 przez Arekservice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 (edytowane) no to moze i ja... mariusz_20 ;) mieszkam i pracuje w ostrolece. studiuje w warszawie pracuje w sklepie/serwisie komputerowym (babram sie ze sprzetem i windowsami). w weekendy studiuje sobie, informatyke - na WA(T)cie. ciezko jest ale daje rade jakos. wolny czas spedzam na uczeniu sie, komputerowaniu no i z moja 2 polowka - tak wszytsko na zmiane. marzenia? miec super komputer :P a tak powaznie, zdrowie, wyksztalcenie no i zeby sobie zycie ulozyc z moja 2 polowka. Edytowane 12 Stycznia 2006 przez paprotek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 tez cos skrobne ;] Mariusz 20 lat, skonczone Technikum Gastronomiczne, aktulanie pracuje w restauracji Villa Deciusz na stanowisku kucharza ;] Poza praca sie jeszcze doksztalcam z przymusu, bo kochane wku mnie sciga, i robie zaoczne studium kelnersko-barmańskie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Tak tak archeolog Obecnie studiuje fil. ang w Przemyślu i zastanawiam się nad swoja przyszłością. w wolnej chwili coś ugotuje, poczytam, po oglądam i pojeżdżę :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiewas Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Tak tak archeolog ale temat wiecznie żywy ;) No to ja napiszę coś o sobie. 22 lata z wykształcenia technik elektryk aktualnie pracuję w fabryce LG.Philips LCD jako mechanik utrzymania ruchu zainteresowanie: kompy ofkoz, imprezy, film, muzyka (hip-hop, r'n'b, soul... głównie)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 dodam coś od siebie Nazywam się Albert. Mam 16 lat i uczem siem w technikum informatycznym :D Obecnie jestem na pierwszym roku. zainteresowania to komputery, samochody. Chyba tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 w wolnej chwili coś ugotuje, poczytam, po oglądam i pojeżdżę :P :) powinien być dopisek: "w wolnej chwili odkopuję tematy na PPC i aktywnie rozwijam dział "kulinaria" :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Imie: Kamil Wiek: 21 Szkoła: skończyłem technikum chemiczne, teraz studiuje chemie na UŚ'u (I rok) Zainteresowania: akwarystyka, kompy, nieco elektroniki, rowery, no i jak by nie było - chemia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Imię: Adrian Wiek: 20 lat - w maju :] O sobie: hmm... teoretycznie mam być elektronikiem, z zamiłowania rysownik, który chce iść na śląską akademię medyczną i chciałby zostać patologiem... no cóż, matka mi już powiedziała, że jak byłem mały to chyba mnie upuściła na głowę xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Wydaje mi sie ze sie tu nie wypowiadałem: imie: Bartek wiek: 19 lat Ucze sie w LO profil matematyczno-informatyczny, w przyszłosci nie zamierzam studiowac (chyba ze WKU bedzie mnie scigało to pójde na cos w Pcimiu Dolnym). Interesuje sie komputerami (tylko hardware), urzadzeniami przenosnymi (telefony, palmtopy, tabletpc), motoryzacja, ciepłownictwem i automatyka przemysłową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Wbrew pozorom nie jestem arabskim terrorystą ;) alkoholikiem też nie. O taki sobie normalny po prostu :P Lubię piwo, mojego kompa i samochodzik. Nie lubię za to mojej starszej siostry, która mi zabiera skarpetki. Jak narazie uczę się w IIIlo w moim mieście, w zasadzie to już kończę :) od początku mam zamiar studiować zaocznie, może prawo, ale to jeszcze się zobaczy ;) Boję się atrakcyjnych kobiet, ale w przyszłości chciałbym jakąś bliżej poznać. Mam też paru dobrych kumpli, m.in. jednego na forum. Czasami mam go serdecznie dosyć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Krzysiek lat rocznikowo 18 ale z listopada jestem 32LO w Poznaniu, profil ang-inf (:lol:) Interesuje się psychologią, sportem, fotografią, komputerami coraz mniej i lubie mieć bałagan w pokoju. Początkowo chciałem iść na Polibude na infe, ale im dłuzej ucze sie w mojej szkole, tym bardziej mi ta ochota przechodzi. Zastanawiam sie jeszcze nad ASP wydziałem multimediów oraz akademią ekonomiczną. No ale jestem dopiero w 2 klasie, więc tak na poważnie zaczne myśleć o tym w czerwcu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Radek lat 19 Zainteresowania mechatronika, elektronika, pneumatyka, hydraulika, komputery, filmy , muzyka: Punk, Rock, Reggae, Dub, Drum & Bass ,Jungle, Sound System. 3 klasa technikum mechatronicznego w ZST Ostrow Wlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 (edytowane) Hmm... 23 lata - stary już jestem ;) Za 5 miesięcy dodam sobie inż przed imieniem... Za 2 miesiące wzbogacę się o tytuł licencjata z drugiego kierunku... Troszkę się kompami interesuje ;);) druga połowę już mam... Dostaję głodową pensje od pewnej firmy od neostrady i telefonu, albo sępie od starych ;) ;) Edytowane 25 Lutego 2007 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) A ja jestem Mateusz. Mam 22 lata, mieszkam i pracuję w Warszawie, studiuję zaocznie turystykę (jeszcze półtora roku), ale jestem po przejsciach informatycznych (niestety na matmie wymiękłem, za leniwy jestem na ten przedmiot [; ). Generalnie moja praca to lider rynku assistance wszelkiej maści. Począwszy od zepsutego kibla w domu skończywszy na organizowaniu pomocy zaginionym w alpach, a odpowiadam tutaj za sekcję raportowania, prowadzenia bazy danych i wprowadzania nowych polis. Żmudna robota ale nie muszę sępić od starych ;) Drugą połówkę również mam, w przyszłości planuję własny biznes bądź wyjazd za granicę (trzeba się rozwijać). Moje zainteresowania, to grafika, muzyka - dj'ka, samochody, paleoastronautyka ;) Edytowane 26 Lutego 2007 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_quick Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 29 lat (jeszcze nie 30), skonczone UG informatyka i ekonometria. Pracuje w sporej szkole jako IT support - grzebie w sieci, uzytkownikach, serverach i kompach. Poza praca poginam w WoW albo gotuje. od 2004 poza granicami PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sansaba Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Piotr. 27 lat. Łodzianin z urodzenia, ale nie z wyboru. Po inzynierii procesowej i chemicznej + biotechnologia podyplomowo. Zainteresowania: siatkówka (ex-player), konie, koniak, książki, kobieta ( tak, tak - jedna ;) Moja lepsza połowa ). Oczywiście dołączamy do tego komputery :) Utrzymują mnie dwie firmy - pierwsza w związku z zawodem wyuczonym (choć robię przy papierkach, nie przy odczynnikach), druga to szeroko pojęta firma komputerowa (sieci, kompy - montaż, sprzedaż, konfiguracja, serwis) pozdrawiam sansaba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Mam na imię Piotr, mam 17 lat i chodzę do pierwszej klasy XXII L.O. im. Jose Marti w Warszawie (mat-fiz). Interesuję się komputerami, grafiką i tworzeniem stronek i animacji we flashu. Nie lubię biologii i historii :lol2: Lubię grać w kosza, w nogę i śmigać na rowerku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkub Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Lat 22. Student UAM wydział Fizyki . Interesuje , sie ekologia , ratownictwem medycznym (jestem ratownikiem) , muzyka i film. Pracuje , w firmie ojca , i w taki sposob mam za co zyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crollek Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 witam po dlugiej przerwie imie Lukasz lat 22 wiecej grono.net wczesniej wgk,pclab,hardpc,tweak pozdrawiam :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Hubert lat jeszcze 17 ucze sie w drugiej klasie w takim śmiesznym kolorowym niby najlepszym w mojej miescinie LO profil biol-chem. Interesuje sie wszystkim po trochu nawet nie ma sensu tego wszystkiego wymieniac. Mieszkam tuż za Zambrowem w mojej wsi rodowej Klimasze (sam sie nazywam Klimaszewski niektorzy nauczyciele w LO smieja sie ze mnie ze jestem szlachcic) i tu też czasem pracuje na gospodarstwie ojca. Nie mam szczescia do drugiej polowki niestety. Jeszcze troche i wakacje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Ja już się wypowiadałem, ale trzeba zrobic mały upgrade. :) W zeszłym roku zrobiłem licencjat na ASP, miałem kontynuowac do magistra, lecz ze względu na pracę w www.koswnetrza.pl jakoś czasu brak.. echhhh. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...