lori129 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Witam! Posiadam telefon Motorola c975 i nie wiem gdzie jest gniazdo karty pamięci. Wie ktoś może:) ?? Jakby co to prosze pisac na gg:5860974 (ukryty dla nieznajomych)lub e-mail cybersh@o2.pl pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 ekhm, jak mozna nie widziec gdzie jest gniazdo? pokombinuj, obejrzyj dokladnie obudowe, zdejmij klapke na baterie, ew. poczytaj intrukcje, musisz ja znalezc pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 no stary rewelacja, nie no mega lol. karta pamieci w standardzie microsd(dawne transflash) jest kolo karty sim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lori129 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 A mi sie zdawalo, ze obok sim to jest gniazdo na druga kartę sim:>, ok jak mi sie naladuje fon to zobacze i dam znac czy dałem rade znaleść:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 rozbroiles mnie ty wejsciem na druga karte sim :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 rozbroiles mnie ty wejsciem na druga karte sim :lol: 1621452[/snapback] dlaczego? przeciez musi gdzies wejsc karta do umts przeciez ten telefon pracuje w 3g :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 stary, jaja sobie teraz robisz czy na prawde taki jestes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...