gate26 Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Witam Zetknąłem się niedawno z tym tytułem, wiem iż jest to produkcja polska w stylu RPG. Może ktoś z Was miał okazję w to to pograć, co to za gra i czy warto inwestować w czas przy komputerze.. Proszę o kilka słów na ten temat... Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 RPG z bardzo duza iloscia tekstu i dialogow, wszystko dzieje sie podczas II WS, troche scenerii jak w Commandos. Gra przyjemna dosc ladnie narysowana. Ale niech nikt nie spodziewa sie fajerwerkow graficznych :) Gra zostala wydana rowniez na zachodzie. Jest gdzies demo calkiem spore bo ponad 200MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Witam Fajerwerki są zupełnie zbędne - nawet mój sprzęt czegoś takiego nie zniesie, chodzi mi natomiast o FRAJDĘ z grania... Czy można się w to wciągnąć i czy warto to kupić np na Allegro 30zł(chyba tanio). Właśnie kończę swą przygodę z BG i poszukuję substytutu na popołudnia po pracy.... Dziękuję za all rady Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Mnie nawet wciagnelo ale oddalem z braku czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gate26 Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Dzięki XON pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...