pitmal Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Witam. Problem polega na tym ,ze na pasku autostartu widnieje komunikat o bezpieczym usuwaniu sprzętu,dotyczy on Samsunga 160GB na sata. Troche mnie to zastanawia skąd sie tam wzioł. Płyte mam Gigabyte Ga-K8ns nvidia crash, nforce zainstalowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 o moj boze; ikonka "bezpieczne usuwanie sprzetu" wedlug opowiesci biblijnych oznacza to 13 plag egipskich. aahahahahahahahahahaha nie masz wiekszych problemow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitmal Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 o moj boze; ikonka "bezpieczne usuwanie sprzetu" wedlug opowiesci biblijnych oznacza to 13 plag egipskich. aahahahahahahahahahaha nie masz wiekszych problemow? 1623989[/snapback] sprawa może i blaha, ale chciałem sie dowiedziec jaka moze być tego przyczyna KOLO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Nie masz czym się przejmować;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) O ile sie orientuje to sluzy do bezpiecznego odlaczania dyskow "na goraco" SATA umozliwia takie cos, podobna jest z napedami pendrive i innych podlacznych do USB, przypuszczam ze FireWire rowniez ale nie mialem okazji przetestowac. Edytowane 4 Września 2005 przez S_Works Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...