Skocz do zawartości
Ghost

Ktora wybrac???

Rekomendowane odpowiedzi

Moj GeForce2 Pro wysiadl i jestem zmuszony do zakupu nowej grafy. Mysle o zakupie jednej z tych kart:

- ATI Radeon 9000Pro 128MB

- NVIDIA GeForce3 TI 500 64MB

- NVIDIA GeForce3 TI 200 128MB

Do wydania mam cos okolo $150. Moze zaproponujecie cos od siebie w takiej cenie lepszego od tego co ja podalem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Raczej sie zgodze ze ..::SNAP-em::...

a ja raczej nie :twisted:

lepiej wziac gf3 ti 200 ktory spoko pojdzie do ustawiec ti 500 lub jakiegos fajnego radzia 8500 :!: ewentualnie za jakies 650 pln mozna miec gf4 ti 4200 i to bym wlanie wzial :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze ze proponujecie mi GeForce4 Ti4200. Jeszcze sie zastanowie. Znalazlem sobie dosc tani sklep w ktorym mogl bym zamowic tego GeForca4 Ti4200. Jesli bym bral GeForce4 Ti4200 to z 128MB pamieci. Nie wiem tylko jakiej firmy...

to dzisiaj juz bylo 2 razy. moj typ: MSI albo jakies 4200 na agp8x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co patrzylem w tym sklepie to mozesz wybierac miedzy Gainward, Abit, Asus, MSI. Ja osobiscie wybral bym MSI. Zastanow sie czy oplaca ci sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> te z 128MB one nie sa wcale szybsze od tych z 64MB bo maja mniejsze taktowanie ale jak podkrecisz to bierz 128 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PIszesz w dolarach wiec zobacz tutaj:

http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?...tion=14-102-227

Pierwsza karta : 92$ z tego co poszukalem to jest to Sapphire Radeon 8500 275@275 Hynix 3.6

Wyczytalme rozniwrz ze karty Buildt by ATI produkowane sa w fabrykach Sapphire...

Ja ta karte wlasnie kupuje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...