Skocz do zawartości
maslosky

Zasilacz Do 120 Zł

Rekomendowane odpowiedzi

Ważne żeby był lepszy niż mój... bo przy moim konfigu już czasami mam blue screeny spowodowane własnie przez zasilacz.... chce żeby zasiłka dała rade mojemu konfigowi (mam 2 nagrywarki) i chce kręcić R9800PRo a to prądożerna bestyja

co sądzicie o tym http://allegro.pl/show_item.php?item=62163039

Edytowane przez maslosky

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno nie te enerki z allegro- to niemieckie leżaki magazyniowe.

Data produkcji przewaznie 2001-2002. Najlepsze jest to,ze część to sei nawet nie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>, większość tych co działają tragiczne ma napiecia.....

Nawet fani enermxa zniechęcają od tego złomu. Reszta zasiłek mo być.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupiłem... czekam aż dojdzie bo na tym już zaczynały sie dziać dziwne rzeczy (dziwne cięcia w winampie, czasem bluescreeny - przed wymianą na 9800pro ich nie było czyli jakieś teraz są skoki napięć na ramach...) może on coś zmieni... a jak nie to zawsze ciszej z tym 12cm wiatrakiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ktorym z wczesniejszych postow pisalem moj maly tescik tej DELTY (tez ja mam) i naprawde moge Cie zapewnic, ze bedziesz zadowolony. Jeszcze ta cena, no normalnie chyba ojcu do kompa kupie, bo tego jego DEERa slysze nawet u siebie w pokoju :)

EDIT:

Albo moze by przyczail na licytacji http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61195490 to pewnie by i za 200 wyrwal.

Edytowane przez DziubekR1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi