oldskul Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Witam, kolezanka kupiła kabel usb do tego tel. Wraz z zakupem telefonu dostała płytkę ze sterownikiem pod USB, ale nie było tam żadnego dodatkowego oprogramowania. Więc ja chcąc przed nią zabłysnąć :D zacząłem szukać jakiegoś softa i... niestety nie znalazłem :mur: . Jakie oprogramowanie potrzeba do tego fona ? Z instalką nie powinienem mieć problemów, bo już kolegom instalowałem kilka fonów. Z góry thx, dodam, że ta sprawa jest dla mnie ważna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 wydaje mi sie ze z telefonami to tutaj http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=31 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 wydaje mi sie ze z telefonami to tutaj 1621304[/snapback] :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...