Skocz do zawartości
ryjeq

Fora Z Prezentacjach

Rekomendowane odpowiedzi

A ja uwielbiam takich ludzi i takie fora. Zakładają je tylko po to żeby sobie trochę porządzić nad userami (których zresztą nie ma i nie będzie). Nie wiem na co oni liczą :ploom:

Edytowane przez regedit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja uwielbiam takich ludzi i takie fora. Zakładają je tylko po to żeby sobie trochę porządzić nad userami (których zresztą nie ma i nie będzie). Nie wiem na co oni liczą  :ploom:

1621362[/snapback]

i zazwyczaj ci ludzie chcą porządzic innmi bo kiedys zostali zbanowani/pojechani/sponiewierani przez moderatora lub admina [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zły ban.. boli!

Co do tematu, to nie wiem, czy jest sens, przecież to i tak się bedzie pojawiać. Z drugiej strony takie tematy zakładają w wiekszosci mało wartościowi userzy, czesto ich pobyt na forum konczy sie po rozesłaniu kilku PW z "zaproszeniem na nowe zajefantastyczne forum o wszystkim". Róbta co chceta, oby te tematy sie juz nie pojawiały!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dostawalem calkiem sporo tego typu PW, ale najczesciej wystarczyl rzut oka i bylo DEL ;] choc jak ktos przeglada prezentacje (ja tego nie robie) to dla niego moze byc to uciazliwe.

nalezy przeanalizowac (przepraszam za trudne wyrazy :P) skale problemu, wady i zalety takiego rozwiazania i podjac decyzje, ale to juz nalezy do "gory".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wy to rzeczywiście macie problemy, co to komu przeszkadza że ktoś w dziale "Prezentacje" pochwali się "swoim" forum. A niech sięchwali nawet gdyby to była najbardziej standardowe ze standardowych szablonów, nie chce nie wchodze, zresztą tego typu temató jest już znacznie mniej, niż jeszcze ze 5 miechów temu, co do spamu na PW to tu %

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi