ryjeq Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 (edytowane) do usuniecia Edytowane 3 Stycznia 2006 przez ryjeq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Chciales powiedziec "rzygac" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 (edytowane) A ja uwielbiam takich ludzi i takie fora. Zakładają je tylko po to żeby sobie trochę porządzić nad userami (których zresztą nie ma i nie będzie). Nie wiem na co oni liczą :ploom: Edytowane 29 Sierpnia 2005 przez regedit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 wyluzuj bo dostaniesz wrzodow. tak samo kocham spammerow na pw(ci przynajmniej umieja byc dyskretni) albo na cale sub ( na tych zwykle mozna postfuckerowac troche ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 A ja uwielbiam takich ludzi i takie fora. Zakładają je tylko po to żeby sobie trochę porządzić nad userami (których zresztą nie ma i nie będzie). Nie wiem na co oni liczą :ploom: 1621362[/snapback] i zazwyczaj ci ludzie chcą porządzic innmi bo kiedys zostali zbanowani/pojechani/sponiewierani przez moderatora lub admina [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 i zazwyczaj ci ludzie chcą porządzic innmi bo kiedys zostali zbanowani/pojechani/sponiewierani przez moderatora lub admina [;Coś w stylu urazu z dzieciństwa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zły ban.. boli! Co do tematu, to nie wiem, czy jest sens, przecież to i tak się bedzie pojawiać. Z drugiej strony takie tematy zakładają w wiekszosci mało wartościowi userzy, czesto ich pobyt na forum konczy sie po rozesłaniu kilku PW z "zaproszeniem na nowe zajefantastyczne forum o wszystkim". Róbta co chceta, oby te tematy sie juz nie pojawiały! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 niby mnie to nie dotknęło ale w teorii czuję się urażony i jestem z Wami,, obiema nogami ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 dostawalem calkiem sporo tego typu PW, ale najczesciej wystarczyl rzut oka i bylo DEL ;] choc jak ktos przeglada prezentacje (ja tego nie robie) to dla niego moze byc to uciazliwe. nalezy przeanalizowac (przepraszam za trudne wyrazy :P) skale problemu, wady i zalety takiego rozwiazania i podjac decyzje, ale to juz nalezy do "gory". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 wejdzie jakis nowy kolo z obrazkiem w podpisie - zareklamuje forum i z marszu ma 20% - weźmie nas za debili i juz więcej sie nie wypowie by od razu 40% nie dostać ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Myślisz GNZ ze będzie się przejmował głupimi 40 % skoro od 100 % jest automatyczny ban ? Tacy ludzie to tylko burdel robią nic więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Wy to rzeczywiście macie problemy, co to komu przeszkadza że ktoś w dziale "Prezentacje" pochwali się "swoim" forum. A niech sięchwali nawet gdyby to była najbardziej standardowe ze standardowych szablonów, nie chce nie wchodze, zresztą tego typu temató jest już znacznie mniej, niż jeszcze ze 5 miechów temu, co do spamu na PW to tu % Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Fakt faktem, spamu nie znoszę. Ale mały cynk do Strażn!ka Texasu i po kłopocie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...