TOMAHAWK_ Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 szukam programu który zamieni mi program napisany w vb spowrotem w źródła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Debasicalizacja ?? Hmm to raczej nie możliwe. Jeśli sie myle to nich ktoś mnie poprawi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antrykot111 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Debasicalizacja ?? Hmm to raczej nie możliwe. Jeśli sie myle to nich ktoś mnie poprawi. 1621422[/snapback] To sie zwie chyba dekompilacja :) Ale inne jęzki można dekompiować, więc basic'a też sie chyba da :) Wpisz do googla dekompilator visual basic i coś sie może znajdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 http://www.visualbasiczone.com/products/semivbdecompiler/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...