Skocz do zawartości
GenghisKhan

ANQIETA - FIRMOWE ODER UNFIRMOWE

FRIMOWE CZY NIE????  

1. 1. FRIMOWE CZY NIE????

• TAK tylko firmowe czesci
      12
    • noname tez moze byc bo jest tanie
      5
    • obojetne
      4

Rekomendowane odpowiedzi

To jeszcze zalezy jakie części, ale zazwyczaj firmowe.

Grafika tylko producentów typu Gainward, Leadtek, ASUS czy MSI

Procka kupuje OEM (trudno niefirmowego 8) )

Monitory, płyty, zasilacze, cd-romy, głośniki, dyski firmowe

pamięci różnie, ale coraz częściej firmowe (może nie Corsair bo na to mnie nie stać, ale Samsung, Kingstone).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, no tak :)

Właśnie przypomniałem se jak mój kolega powiedział, że Chińskie dzieci te GF2 made in china robią ręcznie! Że pamięci i GPU ręcznie lutują do karty!  :lol:  :lol:  :lol:

a procki tez same spawaja/lutuja ?

:PPP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak kogoś stać na firmowe to kupuje firmowe jak nie to kupuje tanie no name i też jakoś zyje, chyba kazdy wolałby firmowe.

No chyba że ktoś sie nie zna i mu kit wciskają a płaci jak za firmowe. Tylko jest jeszcze warunek żeby nie płacić za firme tylko za jej lepszy produkt w porownaniu z innymi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja uznaje tyko frmowe części, ale niestety zasoby finansowe stawiaja mnie w ciezkich sytuacjach wyboru... no i zrobiłem tak, że wybrałme wypasiastą płyte Gigabyte'a i Athlona XP, ale starczyło mi już tylko na pamięci no name i grafike Radka 9000 od Sapphire'a, więc co poradzić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi