GenghisKhan Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Czy kupujecie firmowe komponenty do kompa -czy tez jest wam obojetne czy macie noname w budzie czy nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 To jeszcze zalezy jakie części, ale zazwyczaj firmowe. Grafika tylko producentów typu Gainward, Leadtek, ASUS czy MSI Procka kupuje OEM (trudno niefirmowego 8) ) Monitory, płyty, zasilacze, cd-romy, głośniki, dyski firmowe pamięci różnie, ale coraz częściej firmowe (może nie Corsair bo na to mnie nie stać, ale Samsung, Kingstone). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Wszystkie części są jakiejś firmy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Hehe, no tak :) Właśnie przypomniałem se jak mój kolega powiedział, że Chińskie dzieci te GF2 made in china robią ręcznie! Że pamięci i GPU ręcznie lutują do karty! :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Hehe, no tak :) Właśnie przypomniałem se jak mój kolega powiedział, że Chińskie dzieci te GF2 made in china robią ręcznie! Że pamięci i GPU ręcznie lutują do karty! :lol: :lol: :lol: a procki tez same spawaja/lutuja ? :PPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Jak kogoś stać na firmowe to kupuje firmowe jak nie to kupuje tanie no name i też jakoś zyje, chyba kazdy wolałby firmowe. No chyba że ktoś sie nie zna i mu kit wciskają a płaci jak za firmowe. Tylko jest jeszcze warunek żeby nie płacić za firme tylko za jej lepszy produkt w porownaniu z innymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 ja uznaje tyko frmowe części, ale niestety zasoby finansowe stawiaja mnie w ciezkich sytuacjach wyboru... no i zrobiłem tak, że wybrałme wypasiastą płyte Gigabyte'a i Athlona XP, ale starczyło mi już tylko na pamięci no name i grafike Radka 9000 od Sapphire'a, więc co poradzić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Ja kupuję tylko dobre firmowe. Czasami nawet kupuje gorsze firmowe, niż miałbym kupic lepsze noname. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Ja kupuję tylko dobre firmowe. Czasami nawet kupuje gorsze firmowe, niż miałbym kupic lepsze noname.Racja!!! Też taktwierdzę i robię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 W sumie wszystko staram się mieć firmowe, ale nie zawsze wychpodzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Zależy jak z kaską - i ty tkwi :twisted: diabeł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Jakbym miał kasę to wiadomo że brałbym firmowe - a jak się jej za dużo (jak to w Polsce bywa) nie ma to jest wybór: kupić noname albo nie kupić wcale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Gruby pieniądz jest niestety rzadko spotykanym towarem u nas w portfelach ;) Najgorsze są sytuacje: grafa no-name z TV-Out czy grafa firmoofka bez TV-Out lub CPU 1.6GHz BOX czy CPU 1.7GHz OEM ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...