Sambar7 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 W sirus jest teraz promocja na ta karte: http://www.sirus.pl/product.php?action=info&id=16052 Co to niby ma byc za g.?? Zna ktos ta firme? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 W sirus jest teraz promocja na ta karte: 1621582[/snapback] Ja znam, jakość jak PowerColor...nic nadzwyczajnego, coś pomiędzy Sapphirem aaa...aaaaaa...no właśnie, stoi na jednym podium z Sapphirem i PowerColor...jedno i to samo gowno =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Bardzo dobra firma. Sam użytkuje X800XL od Club3D. www.club-3d.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śruba222 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Ja mam już 2 karte tej firmy - Club3D - i jestem bardzo zadowolony, ta firma poprostu mało sie reklamuje i tyle a jakos jest Nr.1 - teraz mam 6600GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Archeolog się znalazł. Widziałeś na co odpowiedziałeś? :D Zobacz datę. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Odgrzany kotlet - do zamkniecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...