Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Ludzie z olsztyna, z Rob@kiem ustalilismy ze pora spotkac sie tłikowo przy jakims piffku, a ze w srode jest zakonczenie wakacji to bedzie co oblewac :> ..wiem ze to dla niektórych problemem bedzie praca , ale do białego rana nie planujemy sie bawic :D Wszystkich chetnych prosze o udzielaniu sie w tym temaciku i sugestie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 raczej bym sie na to pisal ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 moze byc, jestem nawet za choc wypad do bialowiezy moj portfel troche odchudzil. moznaby sie spotkac w plenerze choc noce i wieczory sa chlodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 kolejny piszący o braku funduszy....piffko top piffko nie idziemy na wiekszą libacje tylko zeby sie zintegrować [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zintegrować z piwem? xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Dobra to kto idzie?? Spotykamy sie jutro o 19 pod ratuszem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 troche lipa...bo mialem ze starszym dzisiaj isc mebelki zmontowac ale klientowi niepasowalo i jutro ide... nie wiem czy sie wyrobie na 19 ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 to jutro o 19 pod ratuszem?? jak tak to do pracy pojde na piechote i po robocie sie spotkamy, bo nie bedzie mi sie oplacalo wracac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 troche lipa...bo mialem ze starszym dzisiaj isc mebelki zmontowac ale klientowi niepasowalo i jutro ide... nie wiem czy sie wyrobie na 19 ;/ 1623353[/snapback] to sie postaraj smierdziuchu .... dla mmnie :* [; jutro o 19 pod ratuszem, obecnosc obowiązkowa :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 to sie postaraj smierdziuchu .... dla mmnie :* [; jutro o 19 pod ratuszem, obecnosc obowiązkowa :> 1623443[/snapback] bo inaczej co ?? kara grzywny ?? ;) zobacze czy beddzie mi sie chcialo jak cosik to bede..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 a f_pysk chcesz?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 bo inaczej co ?? kara grzywny ?? ;) zobacze czy beddzie mi sie chcialo jak cosik to bede..... 1623627[/snapback] Robak cie spejczuje swoim lateksowym batem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Dobra ssacze ;] Przyznac sie czemu nikogo nie bylo.Siedzielismy z Groblem pod ratuszem do 20 ale nikt nie dotarl :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 no wlasnie z naszego piffka wyszla randka [; jestescie nimili i wogóle chyba trzeba focha strzelic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 mogl ktorys chociaz zostawic numer telefonu. wrocilem do domu przed 19 i nie wiedzialem jak sie dowiedziec gdzie bedziecie balowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ja pisalem ze jak sie wyrobie to wpadne... a w domu bylem po 21 ;/ trza jakis inny termin znalezc... i dogadac sie tak zeby kazdemu pasowalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 dajcie fotki ze zlotu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 he?? jakie dajcie?? chyba chodzi o daj a jak chodzi o daj to Romek ma moje foto i pewnie gdzies je wrzuci, bo chyba ma wszystkie fotki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 mkej, z okazyji urodzin Niemca możnaby sie spotkać jakoś w soobote wieczorkiem...[; jezeli sa jacys chetni oprócz mnie ,dojcza i zavadera to prosze pisac [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Ja jestem chetny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Sobota wieczorkiem, czyli w sobotke z rana bym jechał ? I Niemiec mnie nocuje ;] Moge jechac, sprawdzam ile bilet kosztuje ;] Pociąg jest : * Odjazd --> 13:05 * Przyjazd --> 16:37 Kosztuje mnie 70 PLn w jedna strone minus zniżka... Nie wiem czy mi sie opłaca ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Oo chcesz wynając sobie ten pociag czy tylko przyjechać ostatnio płaciłem niecałe 20ziko w jedną strone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 ile Cie kosztuje?? pks kosztuje max 25pln a pociag tez cos kolo tego, nie wiecej jak 30pln w jedna strone. chyba, ze sie IC wybierasz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Hmmmmm może wpadne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 oki. dzisiaj o 20 pod ratuszem zbiorka i gdzies sie wbijamy. jak ktos chce numer na koma to walic na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 orgie se zróbcie u niemca ;] :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 orgia to inna sprawa cHAOSku :P zobaczymy czy uda sie Grobla tak spic, zeby byl chetny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 jakoś odechciało mi się iść :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 to do zobaczenia pod ratuszem... i nie ma innej opcji niz TAK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 W mordke , wyladowalem w Olsztynie i niezauwarzylem tego watku f u c k . Mam nadzieje ze sie zbierzecie jeszcze to postaram sie wpasc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...