poca Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Ehh, panowie. Jakieś zdjecia.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Ehh, panowie. Jakieś zdjecia.... z randki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Psszzz ze ja o 4 godziny za pozno temat zobaczylem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 ja jestem otwarty na propozycje od srody do poniedzialku po godzinie 20 ;] wyustarczy mi dac znac ze 4h wczesniej i jestem. Grobel dzisiaj nie mogl aMaSell dal [gluteus maximus] ja stara dziwka, Power by Amd .... przemilczmy co dzisiaj w pryzmacie robil, bo ja tyle nawet wypic nie potrafie... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) dobra panowie, do trzech razy sztuka.... ;] z racji tego ze mamy ferie to mozna sprobowac ustawic sie jakos w tygodniu... of kors po zalobie narodowej Edytowane 29 Stycznia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 dobra panowie, do trzech razy sztuka.... ;] z racji tego ze mamy ferie to mozna sprobowac ustawic sie jakos w tygodniu... of kors po zalobie narodowej Panowie ja mam ostry benching tu zaplanowany :wink: .... ale na piffko czas moze sie znajdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 pojdziesz z kompem do puba ;] ja tez jestem chetny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 i ja takze, ale sesje koncze w next piatek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 jak dacie rade na wtorek ustawic to ok bo w czwartek mam wyjazd czyli w srode odpada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 no wtorek w sumie mi pasuje [; w sumie mozna na was stracic jeden wieczor na poczatku tygodnia :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 hmmm, to może i ja się skuszę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ja mam egzam w ptk i sobote wiec odpada , zreszta jest zaloba ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 To jak panowie.Co z tym spotkaniem??Robimy cos jutro??Jak tak to o ktorej i gdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Nie wiem czy wypada. Żałoba jest do środy włącznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 bez pzesadyzmu... piwko wypic to nie jest jakas discoparty... puby raczej wszystkie sa pootwierane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 nom, mozna sie postarac ustawic jakos, z tą zalobą nie przesadzajcie Oo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 jestem otwarty na propozycje, ale bez upijania sie do upadlosci, na to bedzie czas w piatek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Pojdziecie wkoncu na to cholerne spotkanie i dacie zdjęcia? Już od zeszłego roku się umawiacie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 proponuje ustawic sie jakos pod ratuszem kolo 18-19stej i wybic do jakiegos pubu [proponuje enke :mrgreen: ] co wy na to? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 ja niestety odpadam, jakies cholerstwo mnie chwycilo i ledwo zyje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 ja niestety odpadam, jakies cholerstwo mnie chwycilo i ledwo zyje :/ Eee spotkanie bez Szkopa odpada :-| :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 no to w takim razie kiedy indziej :P , bo okaazalo sie ze dzis są czyjesc imieniny i musze to z kumplami opic :mrgreen: cos nam nie moze wyjsc ta integracja :lol: , moze niech ktos po prostu poda date a ja sie zastosuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLcia08 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Eee spotkanie bez Szkopa odpada :-| :lol:hmm jak dzis to i tak odpada spotkanko nie uwazasz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 hmm jak dzis to i tak odpada spotkanko nie uwazasz??bo? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamiLcia08 Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 bo sprawy klasowe dzis sa do omowienia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 to moze sobota ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 moze byc ,tylko kulturalne pifko ma byc bo wczoraj sie troche zrazilem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 jutro chbyba pracuje do pozna... a w pt wyjezdzam na wioske... i bede we wtorek ;/ jak cos to smacznego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 HAHAHA - NIEZLE SIE USMIALEM CZYTAJAC TE WSZYSKIE POSTY - PRZYKLEIC TEN TOPIC !!!!!!!!!!!!! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 HAHAHA - NIEZLE SIE USMIALEM CZYTAJAC TE WSZYSKIE POSTY - PRZYKLEIC TEN TOPIC !!!!!!!!!!!!! ;] ić stąd ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...