Errorx Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 @ D@ve Hamachi - a po co ci inny? da sie przez niego grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 jak napisalem w poprzednim poscie.... mam ping 10-30 czasami 40 ale nonstop jest connection interpurted tak jak bym mial ping 999 np. mysle ze wyraznie to napisalem poprzednio wiecie moze o co chodzi ? :( ewentualnie jakis inny program teg otypu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortaro Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 CZESC mam problem z Hamachi nie moge przeglądać zawartości udostepninoych plików mojego kumpa pisze ze siec nie istnieje co mam zrobic zeby było ok, a m€j kumpel moze odemnie sciagac pliki MOJA sieć NAzwa: MORTARO HASŁO; cpu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Powiedz mu żeby coś udostępnił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukraft Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Witam. Mam ten programik (Hamachi) od paru dni, jest naprawde niezly. Co prawda jeszcze nie probowalem sciagac udostepnionych plikow , ale nie watpie w to , ze to dziala ;). Narazie sprawdzam jakie gry dadza sie uruchomic przez wirtualnego LANa przy wspolpracy z tym programem. Jak narazie sprawdzalaem: Starcraft(dziala), UT2004(dziala), NFSU2(nie dziala, wydaje mi sie ze to chyba jedna z nielicznych gier , w ktore sie nie da pograc przez wirtualnego LANa). Mam prosbe. Czy moglibyscie tu wpisywac gry w jakie udalo sie wam pograc na wirtualnym LANie, za posrednictwem tego programiku?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Homeworld 1 dziala dwojka nie bardzo ale nie wiem jeszcze dlaczego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Fifa 2005 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Program fajny, ale pomysl starutenki. Szkoda tylko, ze dziala jedynie na Windowsie 2000 i nowszych. Uzytkownicy 98/ME moga sobie tylko pomarzyc o VPN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djgreg Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Moj serwer na hamachi gdzie gramy w Counter Strike 1.6 nazwa: djgreg haslo: djgreg Zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nei Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Mam problem mianowicie moj kumpel ma neo 128 dopiero co sformatowal dysk powylaczal wszystkei firewalle i zapore windowsa polaczyl sie z moim serwerkiem ale u mnie ma zolte koleczko przez co nie widzi gry na lanie czym to moze byc spowodowane??? Ja juz nie wiem jak mam mu pomoc... probowalismy juz wszystkiego o czym wiemy...:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Serchio hasło: 12345 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Programik fajny, sprawdzalem w q3 i dziala, ale chcialem pograc w lfs i jak wpisuje wszystko dobrze (ip, port, haslo) to mowi, ze nie znajduje ip... Da sie wogole grac w gry, w ktorych sie wpisuje ip, czy tylko w takie, ktore pokazuja ogolny spis serwerow w lanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gardlo Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 wszystko dziala : Quake3Arena dobrze dziala tylko jak juz chcem zagrac w jakąś inną gre np : HL to wyskakuje błąd Could noc connect to game serwer Reason : LAN servers are restricted to local clients (class C). Albo taki błąd przy Counter-Striku : LAN servers are resticted to local clints (class C). tylko najdziwniejsze jest to ze ja moge grac tylko z jednym moim kolegom :/ z innymi nie :/ prosze o kontakt przez GG:3878333 lub email:gardlo2@o2.pl :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 A czy te gry są na pewno orginalne??? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_89 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 siemano jesli ktos se chce popykac w CS 1.6 to zapraszam na serwer w Hamachi nazwa: cs_pl haslo: cs pozdro :D:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hst_martinez Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) Witam. Mam ten programik (Hamachi) od paru dni, jest naprawde niezly. Co prawda jeszcze nie probowalem sciagac udostepnionych plikow , ale nie watpie w to , ze to dziala ;). Narazie sprawdzam jakie gry dadza sie uruchomic przez wirtualnego LANa przy wspolpracy z tym programem. Jak narazie sprawdzalaem: Starcraft(dziala), UT2004(dziala), NFSU2(nie dziala, wydaje mi sie ze to chyba jedna z nielicznych gier , w ktore sie nie da pograc przez wirtualnego LANa). Mam prosbe. Czy moglibyscie tu wpisywac gry w jakie udalo sie wam pograc na wirtualnym LANie, za posrednictwem tego programiku?? 1670736[/snapback] W NFS UDG 2 da się grać za pośrednictwem tego programu. Musisz edytować plik server.cfg, który znajduje się w katalogu z grą i usunąć ostatnią linię z podanym adresem IP :) (poza tym, jeśli tworzysz grę np. na Drift, wszyscy podłączeni muszą wyszukiwać gry w trybie Drift, inaczej rzecz jasna, że nie znajdą Ciebie) Poza tym świetnie się gra w Joint Operations Typhoon Rising, Raven Shield, Ghost Recon ... Edytowane 30 Października 2005 przez hst_martinez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hitry Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 ja chciałbym zagrać w cs 1.6 tylko przydałaby sie jakaś niezapełniona sieć ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) Ja chciałbym se zagrać w CS`a przez neta, ale nie moge :( Mam radiówke, serwery wykrywa, ale nie podłancz... A w przypadku Quake jest inaczej nie wykrywa wogóle SERWERÓW!!!!! Edytowane 31 Października 2005 przez RONIN3579 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hitry Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 dobra nie czekałem tylko zrobiłem swoją sieć NAZWA : counter-strike_pl HASŁO : cs zapraszam tych którzy chcą zagrać w cs 1.6 !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Programik jest super tylko nie wiem jak wymieniac przez to pliki ? Pomozcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 normalnie udostępniasz jak w normalnej sieci przez dokumenty udostępnione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 no tak ale jakos to nie dziala bo ja i kuzyn mamy podlaczenie i ja do niego i on do mnie i ani tak ani tak jak mamy zolte swiatelka... nie da rady dac przegladaj... a ja mam udostepnione pliki caly czas... moze macie jakis opis jak postawic na hamachi ftp stepbystep? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Hamachi jest do wirtualnych sieci a nie do stawiania serwerów ftp :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 whops ... srx.. a da sie jakos inaczej niz przez udostepnij jako... przesylac pliki ? w miare szybko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 whops ... srx.. a da sie jakos inaczej niz przez udostepnij jako... przesylac pliki ? w miare szybko... 1735241[/snapback] poszukaj takiego progsa jak WASTE (poszukaj na sourceforge.net) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 program juz mam ale nie wiem za bardzo co do czego... ma ktos moze jakas strone o tym ... ? google.pl jakos nie moze mi pomoc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 noi sie nagralem.... :/ dzialalo wszystko supe ekstra miodzio itd az tu w koncu widze kumpla na zolto :/ o co znowu chodzi ;/ robilismy nowa siec wlaczalismy magiczna opcje kombinowalem z firewallem :( wtf ? :( zna ktos podobny program do hamachi ? albo wie jak to naprawic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 siec cs 1.6 login bjabrzyk haslo bjabrzyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 wszystko dziala : Quake3Arena dobrze dziala tylko jak juz chcem zagrac w jakąś inną gre np : HL to wyskakuje błąd Could noc connect to game serwer Reason : LAN servers are restricted to local clients (class C). Albo taki błąd przy Counter-Striku : LAN servers are resticted to local clints (class C). tylko najdziwniejsze jest to ze ja moge grac tylko z jednym moim kolegom :/ z innymi nie :/ prosze o kontakt przez GG:3878333 lub email:gardlo2@o2.pl :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: 1713748[/snapback] Ktos ma pomysl jak rozwiazac ten problem ?? Chialem z kumplem pograc w cs'a, a tu taki zonk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Ktos ma pomysl jak rozwiazac ten problem ?? Chialem z kumplem pograc w cs'a, a tu taki zonk. 1737018[/snapback] :angry: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...dpost&p=1713811 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...