zaurak Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 nowy serwer cs'a 1.6 serwer: cs1.6_pl hasło: cs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabuss Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Ja jestem poprostu załąmany!!!,nie potrafi się połączyć z głównym serwerem i pisze mi wtedy FAILED TO CONNECT .... i niestety nie da sie połaczyc , gdy daje ponów to ponownie łaczy sie z godzine i tak cały czas. BŁAGAM POMÓZCIE.Chcę wreszcie grać!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Czy za pomoca Hamachi mozna zrobic "mieszanego" LANa? To znaczy taka sytuacja: do sasiada przyjezdza kumpel z kompem, lacza sie kablem sieciowym, sasiad na kompie podlaczonym do Internetu odpala Hamachi, ja sie do niego podlaczam i we trojke sobie w cos gramy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukersss Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Oczywiście że można! Ostatnio tak grałem w CS! Wszystko było ok. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aurinkos Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 (edytowane) Witam Wszystkich na forum, sam zainteresowany programem hamachi szukałem w necie wskazówek , temat jednak był bardzo rozproszony <_< postanowiłem stworzyć coś co pozwoli użytkownikom tego softu spotkanie w jednym miejscu. To dopiero początki więc wybaczcie mi :oops: Stronkę ogłosiłem na oficialnym forum hamachi, Wszystkich Serdecznie zapraszam :D Pozdrawiam Wasze forum jest super wiele razy znalazłem TU rozwiazanie :lol: za co dziękuję Edytowane 21 Listopada 2005 przez aurinkos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kill2005 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Ktos ma pomysl jak rozwiazac ten problem ?? Chialem z kumplem pograc w cs'a, a tu taki zonk. Ja tez mam ten sam problem komus sie udalo wlaczyc Cs:S przez Hamachi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 ja też mam ten problem :P może wie ktos jak zagrac w jakiego kolwiek cs'a przez hamachi? mamy 2 org keye i nic dalej nie wpuszcza nas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kill2005 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 Ja cos znalazlem ze potrzeba miec cos takiego Exe version 1.0.0.21 (cstrike) Ale nie wiem gdzie to znalesc i co to jest ? Jedynie na ruskich forach cos pisza o tym ale ja ruskiego ni-hu-hu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aurinkos Opublikowano 30 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2005 (edytowane) http://redboxen.ath.cx/hamachi/display.php?id=52 na tej wersji nie pograsz :( Counter Strike 1.6 NON STEAM v19 -> v21 TCP/IP English Working Counter Strike Source - cracked steam TCP/IP English Working Counter-Strike 1.6 TCP/IP or UDP Portuguese / English Working Counter-Strike 1.6 1.6 LAN English Working CounterStrike: 1.6 patch v23b TCP/IP English Working couunter strike 1.5 Working to są wersje zgodne sprawdzone na hamachi, więcej szczegółów na http://redboxen.ath.cx/hamachi/ podobno przy cs moze pomóc użycie sv_lan 0 , uzycie tej samej wersji hamachi i zgodność adresu IP Hamachi pierwszych dwóch cyfr 5.X.... w nowszych wersjach hamachi problem wyeliminowany więcej Wam nie podpowiem, bardziej szukałbym problemu po stronie gry wersja, ustawienia (hamachi na zielono to raczej droga otwarta) :) aurinkos http://www.hamachi.blo.pl/ dla tak popularnej gry, osoby zainteresowane Hamachi do spotkań w wirtualnej sieci w klimacie CS zapraszam na forum (może specjalny dział) do Was należy decyzja :) Edytowane 30 Listopada 2005 przez aurinkos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kill2005 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) Ale na tej stronce : http://redboxen.ath.cx/hamachi/ pisze cos takiego: Counter-Strike 1.6 1.6 LAN English Working Counter-Strike 1.6 1.6 LAN English Not Working To wychodzi "masło maslane" i jeszcze jedna , nie ma takiej opcji sv_lan 0w moim CS:S :huh: A tak na marginesie czy my mowimy o tym samym CSie(ja caly czas mysle o source!!) Edytowane 1 Grudnia 2005 przez Kill2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aurinkos Opublikowano 1 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2005 (edytowane) Jak juz wcześniej pisałem nie gram :cry: brak czasu :mur: wpisz dokładnie nazwę gry i numer wersji, czy używacie tej samej wersji hamachi oraz średni wynik komendy ping, jeżeli macie zainstalowaną najnowsza wersję beta spróbujcie użyć funkcji: przepraszam nie mam czasu tłumaczyć a translatorem to głupoty wyjdą ale dam linka: http://forums.hamachi.cc/viewtopic.php?t=3220 Edytowane 1 Grudnia 2005 przez aurinkos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kill2005 Opublikowano 2 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2005 Jesli chodzi o gre to jest to: counter strike source a wersja hamachi to 0.9.9.9 pl i tam nie ma tej opcji ktora tu pokazujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aurinkos Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Opcja dostępna w wersjach beta np: najnowsza 1.0.0.34 FC. Drugie nie podałeś wyniku komendy ping a to ważne, counter strike source podobno potrzebuje dość szybkiego łącza. Jednym działa :) innym nie :cry: potem dodają do listy niedopisują szczegółów połączenia i robi sie jak to określiłeś masło maślane. Jak wysokie czasy komendy ping to klapa :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benos Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Witam. Mam problem . Zainstalowaliśmy wraz z kolegą Hamachi i wszystko się normalnie połoczyło(zielone światełko itd) i chcieliśmy graćprzez lana w AOE III i tam jużprzy łaczeniu do założonej gry wyświetla się komunikat " the host canceled the game" . Czy to jest wina hamachi czy może tego ze obie nasze kopie AOE III są instalowane na tym samym numerze seryjnym ?? Co robić ?? Thx z góry za porade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aurinkos Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Kolejna gra, która obok CS stwarza problemy w sieciach hamachi :angry: szukałem ale niestety recepty rozwiązującej problem jednoznacznie nie znalazłem, jedynie mogę podać dwa linki niestety po angielsku, podobno rozwiązanie tkwi w kolejnosci odpalania gry, poszczególnych połączeń sieciowych a problem leży w przyznawaniu w grze wirtualnego IP hamachi. Na forum Hamachi Discussion Forums tematowi poświecone jest 10 stron: http://forums.hamachi.cc/viewtopic.php?t=2432 a tu niepewne rozwiązania: http://redboxen.ath.cx/hamachi/display.php?id=218 Kto ma rozwiązanie może się odezwie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkszakal Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 login : cs1_5 hasło: cs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aurinkos Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 login : cs1_5 hasło: cs ta wersja podobno śmiga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) jak udostępniać pliki ;>? lol grał już ktoś z was w MW ;>??? bo jakoś nie moge rozgryźć tego ;P Edytowane 7 Grudnia 2005 przez kev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 hamachi.pl prawde ci powie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 zrobiłem wszystko krok po kroku jak w tej instrukcji ;] do której jest link na forum ... i nic ;( myślałeś że nie zaglądnąłem tam ;>??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 mam hamachi PL i wbijamy z kolegami do NFS: MW tworzę serwer i koledzy chcą wbić a tam że nie można połączyć się connect failed czy coś takiego wszyscy mają zielone lampki w hamachi, oni widzą mój serwer ale nie mogą się z nim połączyć POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 10 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2005 czy ktos moze gral przez hamachi w operation flashpoint-cold war crisis??? i czy jest jakas siec hamachi gdzie mozna sie wbic i zagrac w powyzsza gre?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtex316 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 zobacz tutaj -> hamachi.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchakk Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 zapraszam wszystkich do nowej sieci jeszcze nie zapchana login:siec20 haslo:siec20 zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 no fajnie ale moze bys tak napisal w co gracie na tej swojej nowej sieci.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ncom Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) no fajnie ale moze bys tak napisal w co gracie na tej swojej nowej sieci.. przecież sieć nie musi zawsze służyć do grania... Edytowane 5 Stycznia 2006 przez ncom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Need For Speed MW serwer: tweaknfs hasło: tweaknfs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 (edytowane) Zrobiłby ktoś servera Quake3 w Hamachi? Miałem chęć popykać sobie w to :rolleyes: EDIT: No i co, nie ma chętnych? Kto postawi? Edytowane 3 Lutego 2006 przez ::snoopy:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Ja stawiałem ale pingi fatalne nie dało się grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJayWaski Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Witam! Czy komus udalo sie polaczyc z kims przez hamachi w grze NFS Most Wanted? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...