lukas666 Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 mam problema kupilem na allegro radka 8500 koilo twierdzil ze his ale teraz juz wiem ze to jakis inny, dziala na 250250 stabilnie chodzi nawet na 290285 ale mam dwa powazne problemy: 1. nie moge ustawic trybu powyzej 60 hz na monitorze (mimo ze mam taka mozliwosc ustawiam powiedzmy 75 hz ale nie ma zadnej zmiany) 2. wyjscie tv w sterach od ati widzi tylko tryb ntsc 60 hz i na dodatek rozdzielczosc 1024x768 wie ktos moze co z tym zrobic prosze o jakies porady, napisalem do sprzedajacego ale chce znac wasze zdanie w tej sprawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-lexa Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Moze odpalila sie z wlaczonym wyjsciem TV.Wtedy wylaczyc TV o opcji Displays w opcjach zaawansowanych ustawien karty Jesli jest to karta z podwojnym RAMDAC'iem: we wloaciwosciach ekranu zmienic w zakladce ekrany na druga z wyswietlanych pozycji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Co do 60Hz to... Własciwosci:Ekran=>Zaawansowane=>Displays=>Monitor i odznaczas Use DCC Information. Może pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 wszystko juz fajnie procz tego ze nie moge zmienic ntsc na pal w sterowniakach, jest jakis osobny program do zmiany trybu wyswietlania dla kart ati bo jak mialem giefa to tv tool byl a tu lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 chyba musisz Radeditem zedytować bios karty i tam bedzie taka opcja w której zmienia się właściwości TV-out Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 znalazlem tylko flashradeon8500 moze sie przydac ? bo kce miec w koncu pal a nie ten durny ntsc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 wszystko juz fajnie procz tego ze nie moge zmienic ntsc na pal w sterowniakachMoże masz zworke na karcie u mnie tak jest tylko że mój to 9000. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 no i jakos sobie poradzilem thx za (p)odpowiedzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...