zoltan85 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Mam pytanie odnośnie pracy w Anglii. Firma z Polski wysyla tam ludzi. Nazywa sie People Resources. Bardzo pilnie potrzebuje jakichkolwiek informacji na jej temat: wiarygodnosc, wyplacalnosc, uczciwosc i wogole czy to nie jest wielki wal i czy nie stwarza problemów. 9 września juz bym wyjezdzal dlatego bardzo prosze o odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 wielu ludziom chyba potrzeba kawy rano ;] osla sie klania ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltan85 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 To ze potrzebuje pomocy, to chyba nie jest zaden powod do kpin, ani to, ze szkukam informacji nawet tutaj no forum - poszerzam pole poszukiwan... wiec moze sie znajdzie ktos taki kto jest w stanie udzielic mi informacji, a jezeli ma zamiar sobie jaja robic w waznych dla wielu ludzi rzeczy (bo coraz wiecej ludzi wyjezdza za granice do pracy, by moc sobie pozwolic na wiecej po powrocie i lepiej zyc...) to moze jest znak ze jeszcze troche musi dorosnac; i jesli ma marnowac czas na takie bezsensowne i smieszne (wg niego) klikanie - niech klika gdzie indzej. Ja nie trace nadziei. Wierze, ze znajdzie sie ktos, kto potrafii pomoc - i za to szacunek dla tego Kogos... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 ale nie w dziale karty graficzne ! k#@$%%^#!@ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 zoltan85, zanim zaczniesz poszerzać swoje horyzonty może wypadałoby się zapoznać z regulaminem forum, które ma do tego służyć, co :?: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...