Ne00n Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam, mam taki problem, po zamontowanie tego coolera on sie troche rusze :) tak na boki mozna nim krecic lekko, i nie weim czy to powinno wystepować, a nigdzie nie moge tego wyszukać...wiec licze na wasza pomoc Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez Ne00n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Witam, mam taki problem, po zamontowanie tego coolera on sie troche rusze :) tak na boki mozna nim krecic lekko, i nie weim czy to powinno wystepować, a nigdzie nie moge tego wyszukać...wiec licze na wasza pomoc 1621911[/snapback] ja mam bardzo podobny cooler (wersja miedź) na asusie a7n8x deluxe. jak przeczytałem twojego posta to sprawdziłem i też można nim nieco na kręcić na boki. :mellow: jednak radzę się tym nie przejmować, przecież jak przylega cooler do proca i ty go poruszysz to przecież proca nie porysujesz, bo masz paste i ruch ten odbywa się równolegle do płyty, więc radzę skręcić bude i zapomnieć :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Jeśli temperaturki są w normie to wszystko dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ne00n Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 To by wiele wyjasniało, thx za odpowiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b00gie Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Siemka!!! Podepne sie pod temat. Chcialem sie dowiedziec, czy jest moze ktos, kto ma zamocowanego collera Pentagram Freezone QV-100 AlCu+ na Athlonie 64 s939? Chodzi mi o to, czy na tej podstawce da rade w ogole to zamontowac? Niektore zrodla podaja, ze da rade, inne, ze nie... Najlepiej wiec gdyby wypowiedzial sie ktos, kto ma juz zamontowany owy coolerek na owym procku... Pozdro! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Ja mam bardzo podobny cooler, QC-80AlCu... jeśli nie zmienieli mocowań, a pewnie nie zmienili, to wszystko będzie zależało od twojej płyty, albowiem: Jeśli masz płytę, na której masz na stałe założony backplate z wystającymi tulejkami nad powierzchnię płyty (po stronie od gniazda CPU) - zapomnij o tym coolerze, chyba, ze będziesz chcial coś ciąć. jeśli da się zdjęć twój backplate z płyty... nie ma problemu. BTW. A nie lepiej zainwestować w Arctic Cooling Freezer 64? Cena podobna, a wydajność sprawdzona i nie ma problemów z instalacją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b00gie Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Powiem szczerze, ze tak wlasnie zrobilem, tzn... Wybralem Freezer'a. Pozdro! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...