Trance Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Witam zamierzam kupić aparat cyfrowy przeszukałem juz bardzo duzo stron w necie przeczytalem wiele roznych opinii i recenzji i postanowilem skupic sie na dwoch aparatach o podobnej budowie a zarazem roznym wnętrzu i teraz mam dylemat czy wybrac 3mln Canona PowerShot A510 czy 5mln Kodaka EasyShare C340 prosze o pomoc w którą strone mam się ukierunkować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 polecam www.recenzje.net.pl i tam porownania,mozna wybrac do 3 modeli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trance Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 polecam www.recenzje.net.pl i tam porownania,mozna wybrac do 3 modeli. 1621982[/snapback] sprawdzalem juz ta stronke mowiac szczerze kierowalem sie tam zawartmi recenzjami poszczegolnych aparatow a przedewszystkim recenzjami odnosnie canona bo jest ich tam okolo 50 zas do kodaka nie ma zadnej recenzji wiec ten model jest dla mnie dosyc tajemniczy....czekam na koejne komentarze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnDoe Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Ukierunkuj się w stronę Canona :D Robi bardzo dobre zdjęcia, chociaż nie widziałem Kodaka w akcji. Z Canona będziesz zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) ja widziałem tego kodaka w akcji całkiem spoko zdjęcia, manual jest też- wybrałbym jednak canona. dodatkowo ten kodak ma matrycę zwiększoną do 5.4 MP w stosunku do niższego modelu C330 co oznacza większe szumy Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez cyganos king Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...