Steeler Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Wiec kupilem sobie te glosniczki bo u mnie kosztuja taniej niz "zwykle" 5.1. Sadze, ze one sa kompatybilne z kartami dzwiekowymi typu 5.1. Na glosniku basowym jest przelacznik i moge wybrac: 5.1/6.1 lub 5.1 ---> 6.1 Ten ostatni symuluje jakby ten tryb dla kart starszych od Audigy 2. I tu pojawia sie moj problem. I jak go wlanczam to dziala tylny Center, ale przedni caly czas jest martwy niezaleznie co zrobie. Sadze, ze mam skopany jeden Line Out od karty dzwiekowej. Ten pomaranczowy moze byc odlaczony i podlaczony i tak to nic nie zmienia. Jak wy sadzicie? Ta karta jest uzywana i nie jestem przekonany co do jej funkcjonalnosci. Prosze o pomoc... :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steeler Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Teraz troche pozmienialem i pomoglo. Ale za diabla nie moge zmusic tego 6 glosnika do pracy. Czy na Sound Blaster Live 5.1 nie moge sluchac w trybie 5.1 ---> 6.1???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 26 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2002 Sprawdz czy cos sie zmienia jak wybierasz inna konfiguracje glosnikow w Panelu Sterowania/Dzwieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...