boczi Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam, Mam problem z wyborem telefonu. Mam JEDNĄ IDEĘ MIX, kończy mi się właśnie umowa - płacę 25/m-c. Zadzwoniła do mnie Pani z pytaniem, czy nie chciałbym nowego telefonu (przed chwilą). I oto mam takie: Wyższych cenowo już nie chciałem się pytać. Wiem, że poniżej nie ma rewelki. Motorola C115 - 1zł, Siemens A70 - 1zł, Nokia 3100 - 149zł. Nokia 2600 - 134zł, Siemens C65 - 186zł, SE K300i - 290zł. Optuję przy C65 i 3100. Z tym, że te od 149zł - muszę już podpisać umowę na 30 miesięcy... :o Czy warto się wiązać? Czy może poczekać? Może od września będą nowe telefony, czy raczej nie? Bo wiadomo - nieoficjalnie ma być Orange... Ta Pani ma zadzwonić do mnie znów za 30min i mam się zdecydować. Myślę, że raczej C65, ze względu na IRDę i aparat - i słyszałem, że wieszania się nie ma po zmianie softu. Co o tym sądzicie, prosiłbym o szybką pomoc. I rzeczywiście jest nowy soft do C65? Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez boczi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apatorek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Bardzo polecam ci Siemensa c65, bo po zmianie soft (chociażby ze strony siemensa) to świetny telefon. Ma 10 mb pamięci, co deklasuje pozostałe tel, ( z wyj. k300 może), aparat przy dobrym świetle robi dobre zdjęcia. mi się ani razu nie zawiesił i nie sprawiał mi żadnych problemów. A co do wiazania się , to mi osobiście ten pomysł się nie podoba, wolę kupić tel na karte , np. na allegro, ale inni są zadowoleni z takich umów, więc się w tą kwestię nie mieszam zbytnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 tylko i wylacznie k300i, przewyzsza wszystkie te telefony-; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 tylko i wylacznie k300i, przewyzsza wszystkie te telefony-; 1622193[/snapback] A w czym - dokładniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apatorek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 k300i przewyższa siemensa c65, tym, że ma kamerę, odtwarzacz MP3 i 2MB pamięci więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 dokladnie, i nie jestem pewny, ale chyba w k300i rowniez sa 3D gry, tak jak w k700i i k500i; byc moze sie myle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 odtwarzacz MP3 i 2MB pamięci więcej. A pamięci nie ma rozszerzalnej, więc na co mi ten MP3. Na 4 utwory? Dzięki za porady, jak macie jeszcze jakieś spostrzeżenia to piszcie, ja raczej skuszę się na C65 - k300i za drogi, ale poczekam aż wejdzie Orange i wtedy wymienię; moze coś się zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 no chocby na normalny dzwonek mp3, gry, motywy? 12mb wystarczy; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 szczerze to nie warto brac zadnego z tych telefonow a nie lepiej dolozyc troche i kupic taki tel bez umowy wydaje mi sie ze za okolo 360 zl wyrwie sie nowego siemensa c65 a k300i za 450 zl i do tego jedna idea na karte ;) a nie wiazac sie w jakies umowy dla minimalnie tanszego fona... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...