kuki1989 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 o to link do aukcji: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62373707 wszystko było by ok tylko dziwne jest to ze gosciu nie preferuje odbioru osobistego i ze sam na aukcji wczesniej kupił takiego mediona za 450zł co o tym myslicie??? ryzykować??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) No smierdzi i to niezle. Wyslalem maila z prosba o zdjecie tych 25 sztuk. Jezeli nie bedzie to zglaszam wladzom allegro. Edit. Odpowiedzial, ze zrobi mi zdjecie wszystkich sztuk ale dopiero wieczorem lub jutro rano. Kto chce kupic niech sie wstrzyma i zobaczymy. Mam pytanie dotyczace tych kart. Jak sie sprawuja bo slyszalem, ze czesto padaja ? Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 juz jakis gosciu kupił 5 sztuk :D do wieczora nie zostanie ani jedna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 No to trudno. Ja sie nie pakuje w taki niby okazje. Ile to juz bylo tak, ze gosciu nawet z wyrobiona opinia wyjezdzal z walem na maxa. A te 5 szt. to moze byc podpucha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62325336 ta aukcja tez jakas podejrzana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 1622335[/snapback]Tutaj sie gosciu chyba pierdyknal i bo mial napisac R9600Pro Widziales kiedys R9800Pro z 128 bitowymi pamieciami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 aukcja powyzej tylko przy odbiorze osobistym .. a ten kolo z 20 sztukami smierdzi na km wogule co zniego za spzedawca po 399zł bywystawił i by zeszły ... ac odo pytania kaeresa to ja mam i polecam tylko jak ktos chce go katowac to musi zapodac radiatorki na ram i lepsze chłodzonko na GPU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Jak mi przesle zdjecia tych 25 sztuk to brac sobie jedna ? Kuzwa juz takie wały widzialem na allegro, ze po prostu az strach sie bac. A tymczasem koles smierdzi wlasnie na kilometry jakie dziela go Wawa-Sopot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Tutaj sie gosciu chyba pierdyknal i bo mial napisac R9600Pro Widziales kiedys R9800Pro z 128 bitowymi pamieciami ? 1622353[/snapback] A widziałeś kiedyś 9600pro z wejściem na dodatkowe zasilanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 No to R9500Pro, matko boska. Chodzi o blad jaki mogl popelnic ! Nie odzywa sie na maile wiec nie wiadomo, spekuluje. Albo po prostu podkrecil sobie R9500 z odblokowanymi potokami i tak wystawil aukcje. Ile jest takich ziomali, ktorzy wypisuja ze sprzsedaja R9700Pro bo maja bios od niego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbencjusz Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Jak mi przesle zdjecia tych 25 sztuk to brac sobie jedna ? Kuzwa juz takie wały widzialem na allegro, ze po prostu az strach sie bac. A tymczasem koles smierdzi wlasnie na kilometry jakie dziela go Wawa-Sopot. 1622389[/snapback] No właśnie. la mnie to typowy wał na tyle grubymi nićmi podszyty, że nie chciało mu sie opisu nowego tworzyć i zerżnął z tej aukcji na której sam kupował. Poza tym jego druga aukcja z kingston'ami cena nie za duz nie za mała ale na pewno przyciagająca. Wiekszośc wałów na pamięci było z takim cenami. Ja bym sie wstrzymał ale jak ktos potrzebuje zastrzyku adrenaliny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Dlatego dajcie sobie spokój z takimi okazjami, dlaczego tyle osób nadal myśli że wyłapie coś za półdarmo? Wszystkie chyba wały miały miejsce dlatego bo ludzie się połaszczyli na 10,20zł niższą cenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 jakby byla 10, 20pln nizsza to juz dawno by sprzedal. To jest 120pln nizej niz najtansze Mediony na allegro ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Tutaj sie gosciu chyba pierdyknal i bo mial napisac R9600Pro Widziales kiedys R9800Pro z 128 bitowymi pamieciami ? 1622353[/snapback] Widziałeś http://www.sapphiretech.com/vga/9800-256-128.asp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) LUDZIE OSZUUUUUUUST przepraszam teraz za słowo ale ojebał mnie na 358zł... z innego konta... patrzcie na to ! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56365437 Skubany juz zgłoszony na policje... szybciutko 3 minutki i mieli jego wszystkie dane, szkoda tylko że jest z warszawy ale nie wiem co bym zrobił gnojkowi jak by mieszkał bliżej... Tam podawał sie za Wanda Szkudlarek... numer konta i wszystko takie samo jak w tej aukcji... koleś nieźle wpadł. Powysyłałem jeszcze do ludzi którzy wtedy wylicytowali takie emaile (przynajmniej z nich dowiecie sie o co mniej wiecej chodzi ;) :) Zwracam się do wszystkich uczestników aukcji nr 56365437, która dotyczyłas przedaży kart graficznych R9800Pro przez Sergia. Pragnę poinformować że ja również wylicytowałem kartę dn 03.07.2005. Pieniądze wpłaciłem na konto dn. 05.07.2005r. i do chwili obecnej nie otrzymałem ani karty ani zwrotu wpłaconej kwoty. Dnia 12.07.2005 sprzedający twierdził że nie otrzymał pieniędzy - po przedstawieniu dowou że pieniądze były na jego koncie dnia 5.07.2005 o godz 13:52 zaksięgowane zaczął od tego momentu "kręcić", najpierw obiecał że najpóźniej do 15.07.2004r odeśle wpłacone pieniądze a następnie już przestał odpowiadać na emaile. Bardzo mnie interesuje czy ktoś również został tak oszukany tak jak ja tzn. wpłacił pieniadze i nie otrzymał karty graficznej ani pieniedzy. Sprawę zgłosiłem już na policję gdyż w tej sytuacji mamy do czynienia z przestępstwem w myśl. art 286 par. 1 Kodeksu Karnego. Może ktoś wie coś wiecej o sprzedajacym - byłbym bardo wdzięczny za informacje na ten temat. Proszę o kontakt jesli to mozliwe jak najszybciej. Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez pavełek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Ja juz zglosilem wladzom allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Ja wysłałem emaile do ludzi z tej "nowej" auckji że to oszust. Hmm fajnie ze trafiłem na ten post to mi ułatwi walke z tym obłąkanym debilem. Do allegro też bede musiał napisać w sprawie tej auckji... bo wcześniej jak pisałem to zablkowali mu konto "sergia" ale po pewnym czasie patrze odblokowane - pewnie napisał skurkowaniec że nie dostał forsy a naiwne allegro mu konto odblokowało. Jednym słowem chamstwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 brawo dla allegrotłikdetectivsqad kolejnasprawa rozwiązana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1xxx_xxx1 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Na allegro niestety tak jest!!! Ten skor..... zrobil tak samo mojego kupla na kase. Ale on odzyskal kase bo ... :lol2: jego stara to prawnik i go postraszyla. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...