Skocz do zawartości
moadipek

Blue Tylko Przy Instalacji...

Rekomendowane odpowiedzi

witam.ostatnio zmienialem sobie obudowe i zasilacz taki jak w opisie wiec ze starej wszystko wyjalem wlozaylem do nowej podpialem wszystkie kable dodam tazke ze nowy dysk tez ,wiec bootuje winde zaczyna kopiowac te wszystkie pliki potrzebne do instyalacji zaraz widze ze komp sie uruchamia od nowa i wlasnie...komp sie uruchamia i zamiast pojawic sie ekran ze ciag dlaszy instalacji to widze blue cos takiego : STOP 0x00000050 cos tam ....i najbardziej dziwne jest to ze wczesnije tego nie mialem a najdziwniejsze to ze jak jeszcze raz uruchomie kompa to tego blue juz nie ma i windows sie dalej laduje...teraz juz mam go zainstalowanego testowalem cala noc pamieci programem goldmemory i nie wykryl zadnych bledow teraz mam odpalonego prime95 chodzi juz ze 4 godzin i tez nic...wiec co moze by przyczyna tego blue co sie przy intalacji pojawil?? dodam ze probowalem instalowac winde takze na dysku mojego kumpla(sprzet wszystko to samo tylko inny dysk w moim kompie) i tazke dzialo sie to samo...dziwne troche bo teraz winda chodzi i niby dobze ale cemu przuy instalacji byl ten blue??

Edytowane przez moadipek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi