m@rcinpl Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Witam. Przez 1.5 miesiąca uzywałem kompa z Ati x 700 i nie było żadnego problemu.Tydzień temu zmieniłem grafę na 7800 gtx.Wywaliłem stery ati wrzuciłem NV.Co jakis czas komp mi sie zwieszał nawet na pulpicie,nie mogłem nic zrobić tzreba było restartować guzikiem.Pomyślałem że moze jakieś stery od Ati zostały i skorzystałem z okazji ze system długo stoi no i format. Teraz zamiast freez'ów pojawia się co jakiś czas bluescreen. Zainstalowałem nowe stery,system jest z SP2 + poprawki,wszystko jak zawsze. Sprzęt jak w podpisie. O co chodzi??? ma ktoś jakis pomysł,tym bardziej że komp na X700 chodził bez zatrzeżeń przy pełnym obciążeniu...proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Może byś tak podał co jest na tym bluescreenie. Te informacje z reguły pokazują rozwiązanie. Pozdrawiam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...