Skocz do zawartości
gamar

Mały Problem Z Kartą Msi Radeon Rx850xt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Od trzech dni jestem szczęśliwym posiadaczem karty graficznej RX850XT-TD256E, której producentem jest MSI. Wiem, że jest to stosunkowo nowy producent, uważany przez niektórych za dość miernego jednak sama karta posiada ogromne możliwości. Jedynym problemem jest oprogramowanie dostarczone przez producenta. Menu instalacyjne płyty ze sterownikami nie identyfikuje karty jako MSI, manualna instalacja sterownika nie sprawia jednak żadnych problemów. Ten problem jest całkowicie bez znaczenia jednk aplikacja Life Update w wersji 3,72 także nie identyfikuje mojej karty jako produktu MSI, co nie pozwala na download sterowników oraz update BIOSU VGA przy pomocy programu. Mój bios vga jest w wersji z 17.11.04. Czy ktoś doświadczył podobnych problemów? Prosiłbym także o wskazówki dotyczące tego czy powinienem zmienić BIOS mojej karty graficznej oraz o link z jego możliwą lokalizacją.Czy temperatura GPU rzędu 44-50C na standardowym chłodzeniu jest odpowiednia?

Pozdrawiam.

Edytowane przez gamar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Od trzech dni jestem szczęśliwym posiadaczem karty graficznej RX850XT-TD256E, której producentem jest MSI. Wiem, że jest to stosunkowo nowy producent,

[cut]

A czy nie uważasz, że skoro zapłaciłeś za tą kartę spore pieniądze, to MSI _powinno_ Ci pomagać rozwiązywać takie problemy? Dzwoń do nich i niech oni się głowią czemu coś co działać powinno i zapłaciłeś za to, Tobie nie działa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi