AragornPL Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Załosna ta Mandaryna... :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Dokładnie, ciekawe tylko jak to z Dodą jest - ostatnio widziałem jakiś koncert w TV, w którym występowała. Piosenka IDENTYCZNIE wykonana jak oryginał z płyty, na dodatek było widać różnicę w 'ruszaniu ustami' ;) Nie rozumiem ludzi, co słuchają tego typu muzyki [ disco itd ]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) onet.pl/super express czyta tweaka ? ;] http://muzyka.onet.pl/mr,1156450,wiadomosci.html Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez Ruido Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 O kurde to jakaś siupa na szerszą skale... :blink: Dzisiaj jadąc autobusem słyszałem jak sie z niej nabijali i co kilka minut puszczali to nagranie ;o bodajże na Radiostacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 onet.pl/super express czyta tweaka ? ;] 1624722[/snapback] z tego co sama powiedziala to wyglada na jakas glebsza afere: "A czy nie można było spróbować zablokować publikacji tego nagrania? "Nie próbowałam, ponieważ z terrorystami się nie negocjuje. To wyszłoby tak czy siak. [...]"" Wydaje mi sie ze powinna sie zwrucic do amerykanow i poprosic o pomoc w wytropieniu i zbombardowaniu terrorysty-szantarzysty. To pewnie jakis islamista!! Zobaczymy czy w sopocie zaspiewa na zywo, cos mi sie w to nie chce wierzyc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Wiadomo, ze nie zaspiewa na zywo, nigdy nie zaspiewala, i nigdy nie bedzie spiewac na zywo. Zadna afera, ilu popowych 'artystow' spiewa na zywo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Damn dajcie mi takie studio jak ona ma, to moj glos i piosenki podbija swiat. Damn nie moge, zenada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Jesli chodzi o playback i artystów którzy z niego kożystają, to przypomina mi się śmieszna sytuacja kiedy wymuszono na Kaziku Staszewskim z zespołu Kult by własnie śpiewać z playbacku. Aby zaprotestować - śpiewał do szuszarki zamiast mikrofonu ;] Tacy ludzie mi imponują B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 No bo on jest od spiewania a nie od skakania po scenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Pamietam tez fajna sytuacje z roweru blazeja na tvp1:) Zawsze tam byly prezentacje jakis zespolow na koncu programu. Wokalista w czasie gdy pieknie spiewal trzymal mikrofon do gory nogami:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 albo rozdanie jakichś nagród muzycznych na vivie, z głośników poleciało długie yeahhhhhh, a Scooter trzymał mikrofon daleko od siebie (ale był zdezorientowany). Ten numer powtarzali później bardzo wiele razy. :lol: Co do śpiewania Mandaryny, to ciężko wyczuć czy umie śpiewać, czy nie, bo nie ma takiej osoby, która odwalając takie kombinacje na scenie byłaby w stanie jeszcze czysto zaśpiewać. Posłuchajcie koncertów metalowych, rzadko się zdaża żeby wokalista robił kilometry na scenie (jednym z niewielu był chyba Axel), a jak pomyka to też mu czasami tchu braknie, bo to normalka. BTW. Nie ulega wątpliwości, że została ona wypromowana przez męża, raczej nie zna angielskiego, a co do śpiewania, to mając tyle kasy, można sobie ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> lekcje emisji głosu i można oszukiwać, że się umie śpiewać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zadna afera, ilu popowych 'artystow' spiewa na zywo? 1624790[/snapback] Doniu spiewa na zywo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 No tak, Doniu zalicza się do popu ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 a do czego? Oo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 haha :D a mi mandarynka wpadła w ucho_O .... o kufa :lol: bo z dziefczynami nigdy nie wie o nie wie sie czy dobrze jest czy moze jest juz zle omfg :lol: ona conajmniej tak jęczy jak by "był" w niej michałek ;s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Cala ta nagonka to jedna wielka zenada :| Nie slucham Mandaryny.. jednak jesli ktos pusci ja na imprezie nie zatykam uszu i nie obwieszczam ostentacyjnie calemu swiatu jak ja to jej nienawidze - a niestety spotykam sie z takim zalosnymi przypadkami. Po co to wszystko. Przeciez od poczatku bylo wiadomo ze na koncertach bedzie spiewac z playbacku, ze nie ba zbytniego talentu jesli chodzi o glos i ze nie sposob spiewac i tanczyc jednoczesnie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Po przeczytaniu tego materiału na Onecie poczułem w sobie nutkę terrorysty :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilentMan Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 A czy ktoś wie skąd można ściągnąć plik video? Nie mp3! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Cala ta nagonka to jedna wielka zenada :| Nie slucham Mandaryny.. jednak jesli ktos pusci ja na imprezie nie zatykam uszu i nie obwieszczam ostentacyjnie calemu swiatu jak ja to jej nienawidze - a niestety spotykam sie z takim zalosnymi przypadkami. Po co to wszystko. Przeciez od poczatku bylo wiadomo ze na koncertach bedzie spiewac z playbacku, ze nie ba zbytniego talentu jesli chodzi o glos i ze nie sposob spiewac i tanczyc jednoczesnie.. 1625030[/snapback] a mnie wlasnie nie denerwuje ta nagonka tylko cieszy bo tylu jest swietnych artystow ktorzy nie moga sie wybic. Mandaryne natomiast co wieczor michalek (wiadomo co zeby nie przeklinac ;p) i robi kariere. OMG strasznie mnie to wkurza moze nie da sie spiewac i tanczyc ale ja nie moge nawet sluchac jej klipow bo tak jej glos jest elektornicznie zrobiony ze mnie to razi strasznie. Ciekawe jak ona chce spiewac na zywo jezeli poprostu nie potrafi tak zaspiewac... BTW aaaa hah :D przypomnialo mi sie ze ostatnio ogladalem powtorki top trendy i tam byla martusa. Taka pompe mialem bo spiewala tak jak na teledyskach, ladnie;) itp. a jak przyszlo do tego ze dziekowala publicznosci to glos miala zupelnie inny jakbym nie widzial jej to moglbym nawe z facetem pomylic ;d wogole zwrodzcie uwage jaki ona ma glos jak mowi a jaki jak spiewa n.c koniec bo sie rozpisalem za bardzo :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 a mnie wlasnie nie denerwuje ta nagonka tylko cieszy bo tylu jest swietnych artystow ktorzy nie moga sie wybic. Mandaryne natomiast co wieczor michalek (wiadomo co zeby nie przeklinac ;p) i robi kariere. OMG strasznie mnie to wkurza moze nie da sie spiewac i tanczyc ale ja nie moge nawet sluchac jej klipow bo tak jej glos jest elektornicznie zrobiony ze mnie to razi strasznie. Ciekawe jak ona chce spiewac na zywo jezeli poprostu nie potrafi tak zaspiewac... BTW aaaa hah :D przypomnialo mi sie ze ostatnio ogladalem powtorki top trendy i tam byla martusa. Taka pompe mialem bo spiewala tak jak na teledyskach, ladnie;) itp. a jak przyszlo do tego ze dziekowala publicznosci to glos miala zupelnie inny jakbym nie widzial jej to moglbym nawe z facetem pomylic ;d wogole zwrodzcie uwage jaki ona ma glos jak mowi a jaki jak spiewa n.c koniec bo sie rozpisalem za bardzo :-) 1625122[/snapback] RACJA!! JE**Ć LESZCZY, Z LAM**AMI SIĘ NIE PIEŚCIĆ!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 A czy ktoś wie skąd można ściągnąć plik video? Nie mp3! :) 1625093[/snapback] w jakiejs babskiej gazecie bylo zdjecie mandaryny bez makijarzu... zgadnijcie jaka byla moja reakacja i do jakiego pomieszczenia pobieglem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 w jakiejs babskiej gazecie bylo zdjecie mandaryny bez makijarzu... zgadnijcie jaka byla moja reakacja i do jakiego pomieszczenia pobieglem... 1626344[/snapback] Nie ona pierwsza i nie ostatnia. Nie pamietasz jej jak wygladala na poczatku? W programie "jestem jaki jestem", krotkie wlosy, troszke mniejsze piersi :wink:, zero makijazu i zero operacji, a teraz :blink:. Dlugie wlosy, sylikon na calym ciele, po prostu idziemy i coraz bardziej darzymy do zachodu :arrow: Ameryka :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 weżcie pod uwagę że ona skacze i nie śpiewa tylko robi szopkę ustami,, do tego nie słyszy sama siebie,,, jak się dziewczyna zatrzyma to pewnie śpiewa o niebo lepiej, tyle że o niebo lepiej jest i tak beznadziejnie ;-) z mandarynki się śmieję od zawsze,, pamiętam jej występ w barze,, publiczność jakaś podstawiona, mandarynka plejbekuje i robią wielki szoł ;) co do speców od dźwięku - ponoć ma lepszych i to się słyszy,, na pierwszej płycie wokal nie był wyczyszczony tylko przerobiony i zdażało się jej zafałszować heh ;] nowej chyba jeszcze nie ma ale z tego singla słychać że mozyka jest dopłacona :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 "wokalistka zrezygnowała ze wspomagania się "taśmą" i sama zamierza śpiewać na żywo." no już sie nie moge doczekać :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 A co ona tam wrzeszczy co chwilę jakieś "chaba" ?? To jakieś młodzieżowe powiedzonko czy co ?? Bo ja się nie znam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Żeby ta żałosna "gwiazdeczka" chociaż swoje kawałki kaleczyła to nie mówię ale jak usłyszałem jak sprofanowała Whitesnake - Here I go again to mi się drobne przestały zgadzać :[ :[ :[ Jaka muzyka taki jej odbiorca, więc na temat tych, którym się to podoba nie wypowiadam się bo mi posta skasują :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 A co ona tam wrzeszczy co chwilę jakieś "chaba" ?? To jakieś młodzieżowe powiedzonko czy co ?? Bo ja się nie znam :wink: 1627857[/snapback] pewnie Michał w tym swoim burdeliku tak na nią woła :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Łoooooolaj niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 właśnie na tvn leci sopot gdzie występuje mandaryna - prowadzi olivier janiak i spytał jej co sądzi o komentach w necie na temat jej wokalu nagranego - zapowiedziała że wystąpi akapella by udwodnić że ma głos ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...