Skocz do zawartości
agata11

Manadaryna..

Rekomendowane odpowiedzi

W tym nagraniu Mandarynka skacze jak pchła w cyrku i na dodatek ma trochę w czubie, czasem doping zabiera dech, podobny miał Sojka przed J. M. Jarrem, ale przynajmniej on nie pląsa tylko bierze kasę za to, co umie, śpiewanie bez pleyb..

W tle trochę słychać oryginalnej ścieszki z studia.

Gdyby znalazł się taki wokalista, co i zatańczy (trepaka) i zaśpiewa jak w operze to pewnie wcześniej łowcy sportowych talentów by go na olimpiadę szykowali przy takim zdrowiu w płucach :)

Kiedyś F.Fabrian za karę powiedział dziennikarzom o MiliVanili (pisownia?), że nie potrafią śpiewać, że nawet to co leci na koncertach to w studiu ktoś inny nagrywał.

Ale było zabawy jak dziennikarze wymusili na konferencji by MV zaśpiewali i to był już koniec kariery.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a do czego? Oo

1625019[/snapback]

ja bym raczej powiedział że to jest hiphopolo w stylu jeden 8 L, zmieszane z popem i z nutką disco polo

... Dlugie wlosy, sylikon na calym ciele, po prostu idziemy i coraz bardziej darzymy do zachodu :arrow: Ameryka :wink:.

1626368[/snapback]

ja bym powiedział że do Meksyku, a co do niej to widziałem ją ostatnio w jakimś programi, wyglądała spox na 35, a w teledyskach na 25, nie mówiąć że to co ona gra to remake'i

ktory glos ?

1629361[/snapback]

jedyny głos co ona ma to głos wyborczy

Edytowane przez TOMAHAWK_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj nie umie ..prawda,,, i tak nie wypadło tak źle jak mogło, churek miała dosyć głośny i dorabiał za nią melodię ;]

1631189[/snapback]

hahha

lol

mega lol, usłyszałem ją tylko w skrócie przed chwilą i styknie, ciężkie będzie miała teraz życie, oj ciężkie, do tego ośmieszona przez jury przed całą Polską :lol: i bardzo dobrze jej tak, jak to się mówi - nie dla psa kiełbasa... nie umiesz śpiewać to won :rolleyes:

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli inne rzeczy wychodza jej tak jak śpiewanie to wspołczuje Wiśniewskiemu.. :lol:

1631227[/snapback]

rotfl haha ;d

mi to caly koncert nie jest potrzebny ;/ tylko wystep pomaranczki i jury ;d fakt wojewodzki wiedzialby co ma powiedziec ;]

i te jej/ludzi tlumaczenia ze ona tanczy i to dlatego tak mizernie jej to idze... ja chce posluchac dobrej muzki, pieknego glosu a nie patrzec jak sie wije na scenie i falszuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć.Co się czepiacie dziewczyny,ambitna jest,niech se pośpiewa,,Śpiewać każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej..." ,,...stoję przy mikrofonie niech mnie który przegoni..."jak to kiedyś śpiewał Sztur i miał świętą rację,no nie????????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wokalisci na koncertach rockowych, metalowych itd. biegaja, skacza, rzucaja sie i jakos nie maja problemow z spiewaniem, zero playbacku.

A czasem daja koncert i ponad godzine :D

A tutaj maja dostac zadyszki po 3 minutach na festiwalu? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi