Kaeres Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Ludzie, a gdzie Łzy byly przy wynikach ? O Mandarynie sie wole nie wypowiadac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) az mi sie jej zal zrobilo jak dostala "owacje" za drugie miejsce ale coz... spiewac dziewczyna nie potrafi... ani odrobine, nawet tyci tyci :P 1633055[/snapback] Bo tak to teraz juz jest w Show biznesie, biora taka, zrobia jest wlosy o metr dluzsze, troszke plastiku pod skore, kilogram pudru, i 10 godzin dziennie na solarium, i oto mamy Gwiazde :wink:. A reszta co cala szopka z playbackiem + teledysk w Chorwacji na skalkach i ludzie sie jaraja wielka gwiazda :blink:. P.S. Mamy juz nawet w Polsce pare Beckhamow, Doda + Majdan, to niby odpowiednik Beckhama + Veroniki :huh:. EDIT: Czytam sobie Gale, a tam wywiad z Mandaryna :wink:. "Misja Mandaryna" Nigdys tancerka Ich Troje, potem zona megagwiazdora i matka jego dzieci. Dzis krolowa muzyki dance. Krolowa metamorfozy. Krolowa kiczu. Nikt oprocz Michala Wisniewskiego nie wrozyl MANDARYNIE sukcesu. Ale ona katorznicza praca udowadnia, za zasluzyla na miano gwiazdy. I mimo tego, ze w internecie krazy nagranie z jej falszujacym wokalem, nie zmierza sie poddac. - Nikt mnie nie zniszczy - mowi. Zrodlo Gala :wink: :lol: Edytowane 5 Września 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 A jednak zniszyczyli... Art. na dwie strony w dzisiejszym Fakcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 A jednak zniszyczyli... Art. na dwie strony w dzisiejszym Fakcie... 1633733[/snapback] scan plz [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 i ja prosze o skan :] btw słucham właśnie nowej płytki manarynki,, no bida jest ;] przesłuchałem w 3 minuty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Posluchaj lepiej nowego behemotha ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Nie mam sprawnego skanera. Sio na kiosku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 przyłączam się do prośby o scan faktu :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Ja mam skaner, kto ma fakt? :D A tak na serio ciekawy jestem... Chociaż Fakt lubiał rodzinę Wiśniewskich kiedyś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Właśnie cały mój Dział IT leży i kwiczy ze śmiechu po przesłuchaniu sopockiego wyczynu Pani M. Jakim cudem ta kaleka dostała się tak wysoko? Przecież od tego uszy bolą. Jednego jej można zazdrościć - potwornie mocnych "pleców".... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Ktos ma moze nagrane jak spiewa "Winda do nieba"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iczka Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 scan plz! Faktu nie kupie:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Za późno już na kupno faktu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Ludzie, a gdzie Łzy byly przy wynikach ? O Mandarynie sie wole nie wypowiadac ;) 1633406[/snapback] Ja sie nie poplakalem. no chyba ze ze smiechu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilentMan Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 http://img121.imageshack.us/my.php?image=1...003427189rl.jpg Ja niestety znalazłem tylko tyle... czy ktoś ma może skan tego artykułu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ShKieLet Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Dla wszystkich ktorzy nerwowo klikają w linki różne zeby zobaczyć jak zaśpiewała blondyna na zywo macie tu LINK DO WYSTĘPU MANDARYNY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 (edytowane) Dla wszystkich ktorzy nerwowo klikają w linki różne zeby zobaczyć jak zaśpiewała blondyna na zywo macie tu 1634889[/snapback] Czy mandaryna spiewa techno czy pop :blink:? Bo ja sam juz nie wiem, a skad ona bierze kase na ciuchy i na teledyski to tez nie wiem, bo przeciez jej nikt nie slucha :wink:. Czyli jadna wielka paranoja :angry:. EDIT: LINK DO WYSTĘPU MANDARYNY:arrow: Ups :lol2:. Hehe widac, ze nie spiewala z playback'u, bo sie za duzo ruszala :rolleyes: :wink:. Ale ogolnie to Polska Muza schodzi na psy, ogolnie rzecz biorac, nie chodzi tylko o mandaryne, 70 % to tez bagno, i z roku na rok sie to zwieksza :blink:. Pamietam lata szczeniece, kiedy to panowal Lady Punk, Perfekt to byly czasy :wink:. Dzisiaj bardzo sporadycznie wystepuja, a tak to teraz Myslowitz. Edytowane 6 Września 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilentMan Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 (edytowane) a skad ona bierze kase na ciuchy i na teledyski to tez nie wiem, bo przeciez jej nikt nie slucha :wink:. Czyli jadna wielka paranoja :angry:.Jedni mężowie kupują swoim kobietom pierścionki i drogie naszyjniki, a inni... kupują im karierę :lol: Edytowane 6 Września 2005 przez SilentMan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theboo Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Czy mandaryna spiewa techno czy pop :blink:? 1634899[/snapback] techno to raczej nie 'śpiewa' ;] ja bym to nazwał kiczowatym dance :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visual Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Disco polo żyje :P Btw, ciekawe co ona teraz zrobi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Podbije rynek niemiecki, jak sama stwierdzila. Juz widze jej nowy hit - Keine talenten... :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 (edytowane) Co do mandaryny to : Sopot.. Mandaryna właśnie zakończyła śpiewanie.. publika szaleje:-jeszcze raz, jeszcze raz ,jeszcze raz!...no dobra to zaśpiewałaSkończyła a publika...jeszcze raz ..No i tak trzeci , czwarty piąty ...dziewiąty raz...W końcu już zrezygnowana do publiczności.- kochani ale ja już nie mam siły śpiewać...A publiczność...k.u.r.w.. śpiewaj aż się nauczysz :) :) :) Edytowane 6 Września 2005 przez Soften Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 ja jestem ciekaw kto spiewa za nia na jej plytach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 ja jestem ciekaw kto spiewa za nia na jej plytach 1635209[/snapback] Audigy 2 ZS ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 ja jestem ciekaw kto spiewa za nia na jej plytach 1635209[/snapback] Komp :huh: :wink:? Ale naprawde masakra, a juz w ogole po ujrzeniu okladki "Faktu" :blink:. Ten jej makijaz to, az plynal z jej lzami :lol2:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Audigy 2 ZS ? 1635217[/snapback] Na nia to duzo mocniejszego sprzetu trzeba :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Audigy 2 ZS ? 1635217[/snapback] imho to nie jest jej glos .. nawet po dsp .. ona harczy i ma o wiele nizszy glos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Właśnie Chaos, moim zdaniem śpiewa to zupełnie jakaś inna wokalistka. :blink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Właśnie Chaos, moim zdaniem śpiewa to zupełnie jakaś inna wokalistka. :blink: :blink: 1635281[/snapback] Myslicie, ze az tak zle :blink:? Moim zdaniem, ona normalnie spiewa, a nastepepnie zmieniaja dzwiek na kompie? Chyba ta moja mysl, jest bardziej realna :wink:. No chyba, ze to wtedy kolejna bzdura w Polsce :angry: :blink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...