Chaos Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 heh, żeby nie było, że projekt umarł... :P macie coś co może będzie solówką: 1663202[/snapback] osz ty . za moimi plecami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 zna moze ktos jakas stronke ze zdieciami mandaryny z CKM :)bede wdzieczny hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 zna moze ktos jakas stronke ze zdieciami mandaryny z CKM :)bede wdzieczny hehe 1663706[/snapback] Nie no oszczedz :wink: Ona jest stara i brzydka. Ale calkiem fajny remix Chaos i solo afeen. Sprobujcie cos stworzyc dluzszego i w calosci - bo moze wyjsc niezle :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 zna moze ktos jakas stronke ze zdieciami mandaryny z CKM :)bede wdzieczny hehe 1663706[/snapback] Ja znalazlem w sieci... Jest ok 15 fotek, ale nie warto ani szukac, ani sciagac... Jest w ubraniu, tak samo ubrana jak w teledysku :wink:. Takze szkoda zachodu :unsure:... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Ale calkiem fajny remix Chaos i solo afeen. Sprobujcie cos stworzyc dluzszego i w calosci - bo moze wyjsc niezle :wink: 1663720[/snapback] Popieram, bardzo fajnie to wyszlo i chcialoby sie posluchac jakiegos dluzszego kawalka. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Popieram, bardzo fajnie to wyszlo i chcialoby sie posluchac jakiegos dluzszego kawalka. :wink: 1663987[/snapback] Wlasnie taki jest plan. Narazie tylko bawie sie kawalkiem testujac sie czy podolam zadaniu. Celem jest zrobienie covera, nie zadnego remixa. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Recall1982 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 No to czekamy. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) No to czekamy. ;) 1664138[/snapback] wiecie współprace utrudnia nieco fakt ze ja jestem z Zielonej Góry a Afeen z Krakowa :)) ale staramy sie ;] nie wiem czy starczy mi sił na zaspiewanie calej piosenki ;] bo moge sie zaczac ryc w połowie ;] głowny problem jest z przejsciem do refrenu i jakims solo (solo to dzialka afeena ja az tak dobrze nie gram :P) swoja droga jak chcecie wspomoc dobra akcje ;] to -> http://gitara-dla-chaosa.prv.pl w tej chwili mam pozyczonego alektryka a ja mam akustyczna .. za tydzien sie skonczy dzien dziecka i powrót do akustykowania :( Edytowane 23 Września 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 http://muzyka.onet.pl/mr,1168635,wiadomosci.html ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Niech jedzie ;]]] Będzie chwila spokoju w tym kraju ;]]] Gorzej, że mogą nas chcieć później z NATO wywalić ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 (edytowane) Co Ty.. przeciez Brytnej jest taka sama jak mandaryna.. takze bedzie miala kolezanke, z ktora beda sobie mogly razem pospiewac z playbacku :) Widzac jaki sukces osiagnela BS az sie boje co bedzie jak tam pojedzie nasza "przedstawicielka".. jeszcze bedzie bogatsza od Michasia ;] Edytowane 23 Września 2005 przez FiDO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Poczytajcie sobie te komentarze: http://www.ecentrum.pl/?komentarz=pokaz&da...&id_art=30#skok albo zobaczcie to: http://media.putfile.com/Mandaryna_-_Ev_ry...ht__Sopot_2005_ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...