Skocz do zawartości
agata11

Manadaryna..

Rekomendowane odpowiedzi

zna moze ktos jakas stronke ze zdieciami mandaryny z CKM :)bede wdzieczny hehe

1663706[/snapback]

Nie no oszczedz :wink: Ona jest stara i brzydka.

Ale calkiem fajny remix Chaos i solo afeen. Sprobujcie cos stworzyc dluzszego i w calosci - bo moze wyjsc niezle :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zna moze ktos jakas stronke ze zdieciami mandaryny z CKM :)bede wdzieczny hehe

1663706[/snapback]

Ja znalazlem w sieci... Jest ok 15 fotek, ale nie warto ani szukac, ani sciagac... Jest w ubraniu, tak samo ubrana jak w teledysku :wink:. Takze szkoda zachodu :unsure:...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram, bardzo fajnie to wyszlo i chcialoby sie posluchac jakiegos dluzszego kawalka.  :wink:

1663987[/snapback]

Wlasnie taki jest plan. Narazie tylko bawie sie kawalkiem testujac sie czy podolam zadaniu. Celem jest zrobienie covera, nie zadnego remixa. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to czekamy. ;)

1664138[/snapback]

wiecie współprace utrudnia nieco fakt ze ja jestem z Zielonej Góry a Afeen z Krakowa :))

ale staramy sie ;]

nie wiem czy starczy mi sił na zaspiewanie calej piosenki ;] bo moge sie zaczac ryc w połowie ;]

głowny problem jest z przejsciem do refrenu i jakims solo (solo to dzialka afeena ja az tak dobrze nie gram :P)

swoja droga jak chcecie wspomoc dobra akcje ;] to -> http://gitara-dla-chaosa.prv.pl

w tej chwili mam pozyczonego alektryka a ja mam akustyczna .. za tydzien sie skonczy dzien dziecka i powrót do akustykowania :(

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co Ty.. przeciez Brytnej jest taka sama jak mandaryna.. takze bedzie miala kolezanke, z ktora beda sobie mogly razem pospiewac z playbacku :)

Widzac jaki sukces osiagnela BS az sie boje co bedzie jak tam pojedzie nasza "przedstawicielka".. jeszcze bedzie bogatsza od Michasia ;]

Edytowane przez FiDO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi