apatorek Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 http://www.megaupload.com/?d=02B0QK0S Nagranie występu Mandaryny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) dzięki! już ciągnę :))) przydałby się jeszczce avi jakiś :> :)) Są komentarze jurorów :=) haha podsumuje jednym z nich "fenomen rodziny Wiśniewskich". Jaki to trzeba mieć zryty beret żeby robić taką "karierę", tego zapewne rozum ludzki nie jest w stanie pojąć :>. A kto w ogóle może taką płytę kupić ? :o to już nawet nie da się obrać w słowa takich ludzi... bo chyba jeszcze większe gó... niż ona. Edytowane 4 Września 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) o żesz w morde :blink: właśnie zaciągłem, nie wiedziałem, że aż tak tragicznie to wyszło powiem szczerze, że nie jedna wokalistka z zespołu grającego na weselach zaśpiewała by to lepiej :blink: 10minuta rox :D Edytowane 4 Września 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) na weselach, u mnie w kościele lepiej śpiewa nawet organista, nie mówiąc o churze. A Wiśniewskich to jeszcze w parlamencie brakuje... :mur: Edytowane 4 Września 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 http://dl2.rapidshare.de/files/4689916/766...Sopot_2005_.wmv evrynajt w wersji z obrazem masakra :oops: :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) no to ciągniemy ;] będzie sieczka z rana ;] tu-many conctions fro your ip,, tu-many z mojego lanu ;] Edytowane 4 Września 2005 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Nie oglądałem Sopotu (wole mecza) ale po odsłuchania tego nagrania stwierdzam że mandarynka to kicz! Te dwa wykonania wygladają jakby śpiewały je dwie różne osoby. Mysle, że tym występem poważnie się wkopała.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 no to mam ;] słabo mi ;] po pierwszej minucie widać co będzie dalej... jak ktoś ma w lepszej jakości proszę o linka,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Nie oglądałem Sopotu (wole mecza) ale po odsłuchania tego nagrania stwierdzam że mandarynka to kicz! Te dwa wykonania wygladają jakby śpiewały je dwie różne osoby. Mysle, że tym występem poważnie się wkopała.... 1631910[/snapback] Wkopala? E to juz dawno bylo wiadomo, ze ona tak falszuje, ale te jej wszystkie teledyski i sztuczna budowa ciala, sprawily, ze ludzi mieli klapki na oczach :). Ale teraz juz wszystko jasne, takze z jej kariera daleko nie zajdzie, podobnie jak jej maz :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Ja jeszcze czekam na avi z komentami jury, chcialbym zobaczyc minke Marty, jak przyjmuje na klate ta gorzka prawde... Co do tych slowikow to dla mnie moze wygrac Doda, jest o wiele ladniejsza od tego szkieletu Mandaryni a co najwazniejsze umie spiewac, szkolila sie u tej baby z idola (tej z okularami jak denka od alpagi;] ) i naprawde ba bardzo ladny glos. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Co do tych slowikow to dla mnie moze wygrac Doda, jest o wiele ladniejsza od tego szkieletu Mandaryni a co najwazniejsze umie spiewac, szkolila sie u tej baby z idola (tej z okularami jak denka od alpagi;] ) i naprawde ba bardzo ladny glos. :lol2: 1631983[/snapback] Też uważam że Doda powinna wygrać. Mandaryna jest już w krakowie spalona ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 A myslalem, ze gorzej ode mnie, to juz sie nie da spiewac.... coz.... troche jej jeszcze do mnie brakuje, ale mysle, ze jest godna przeciwniczka :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Tu link z obrazem jak komus sie nie chce sciagac: http://media.putfile.com/Mandaryna_-_Ev_ry...ht__Sopot_2005_ Jak to ogladalem to doslownie mnie zamurowalo. Wiedzialem ze ona nie umie spiewac, ale to byl juz szczyt wszystkiego... Ona nawet zapowiadajac kogos tam jakby zafalszowala :wink: Powinna zaczac od laryngologa. Koszmar. No i doda tez nie byla duzo lepsza... 21:37 + Majdan z reka w jej d*%$ - doprawdy ciekawe zestawienie. Nie ma to jak nasza ostoja dobrego smaku i gustu :lol: No ale tego mozna bylo sie spodziewac po TVN. To konsekwentna kontynuacja ich programu w stylu ciao darwin itd. W jakim swiecie my zyjemy <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Pomarańcza jest Rasiakiem polskiej sceny muzycznej i tyle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 OMG 2 miejsce ma ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Wazelina aż spływa z ekranu. :lol2: 2 miejsce w głosowaniu publiczności. Akurat. Ktoś musiał ostro posmarować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Wiśniewski wysyłał sms'y :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Chyba tak, bo tak publiczność która niby głosowała na upadłą mandarynkę to ją wygwizdała :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnikzoor Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Ooo ShiT! :mur: Za co te 2 miejsce :blink: Gwizdy się należały.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Pewnie głosowali, żeby jeszcze raz usłyszeć jak śpiewa 'lajw' ;] Pozdrawiam, Cebix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Zajęła drugie miejsce, bo widocznie masie się podoba. Kicz ostatnio jest bardzo popularny. Ich Troje też byli popularni, a są tacy, co twierdzą, że Michaś śpiewał czysto :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 "michaś" w porównaniu do niej jest śpiewa (a raczej charczy) jak młody BÓG ;) jak można tego słuchać :( "Panie, wybacz im, bo nie wiedzą, co czynią" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) jestem zażenowany tym, ze nie moge sie uwolnic od hiciora ev'ry night <_< nawet nie wiem kiedy podspiewuje sobie kilka wersow z refrenu :lol: a co do watpliwego talentu pani cytrusowej - n/c Edytowane 4 Września 2005 przez o-skar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 az mi sie jej zal zrobilo jak dostala "owacje" za drugie miejsce ale coz... spiewac dziewczyna nie potrafi... ani odrobine, nawet tyci tyci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Imo prawidlowo. Szkoda ze nie polecialy swienskie łby i gnojowka na scene - jak z rolniczej blokady :lol2: Tymi nagraniami bedzie mozna straszyc dzieci przez nastepnych ladnych pare lat jak ktos sie lepiej jeszcze wyglupi (co za predko pewnie nie nastapi :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 jestem zażenowany tym, ze nie moge sie uwolnic od hiciora ev'ry night <_< nawet nie wiem kiedy podspiewuje sobie kilka wersow z refrenu :lol: a co do watpliwego talentu pani cytrusowej - n/c 1633045[/snapback] u nie podobnie..tzn moze nie podspiewuje ale piosenka fajna, taka akurat na lato (niestety konczy sie chlip chlip :sad: )..tylko "SZKODA" ze wykonuje ją mandaryna :? :? bo az głupio że sie ta piosenka "podoba".. co do wystepu to nie wiem co napisać..ja bym się wstydził pokazac na ekranie na jej miejscu po tym co odwaliła w Sopocie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Ja czekam az Wojewodzki ja zaprosi do programu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) no i BAJM pozamiatał całą tą komerche dostali większe owacje niż cała ta szopka do kupy wzięta przez 3 dni może i mam wypaczony gust, ale według mnie kolejnośc powinna być następująca: 1. Ewelinka 2. Krzysiu 3. Łzy Reszta do jednego wora... Edytowane 4 Września 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Ja tą piosenke czesto słyszałem w radiu i dopiero, gdy za któryms razem powiedzieli kto ją wykonuje dowiedziałem się , że to ona.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 nie no ;] no słów mi szkoda ;] wytknę jej że śmiesznie chodzi jak by chciała być możliwie prosta,, no i akcent ma trochę słabszy niż z plejbeku [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...