??????? Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 (edytowane) nie no pewnie spiewa troche podnosionym glosem a pozniej to juz komp. Ja tez moge zasipewac troche wyzszym glosem niz normalnie mowie ale to zbyt naturalnie nie jest [; wogole mandaryna ma piekny gleboki glos [; nie ma sie co czepiac ;d Edytowane 6 Września 2005 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Musieli by wyczyścić tę chrypę komputerowo, co łatwe nie będzie, przynajmniej tak mi się zdaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visual Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 BENITO: papierem ściernym szybciej to zrobią :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 nie no mega LOL :D szkoda że nie mam kawałka filmu z jej płaczem i komentami jurorów ;] tyle linków nawaliliście że nie wiem co ściągąć ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 nie no mega LOL :D szkoda że nie mam kawałka filmu z jej płaczem i komentami jurorów ;] tyle linków nawaliliście że nie wiem co ściągąć ;] 1635834[/snapback] www.regedit32.neostrada.pl Tutaj wrzucam wszystkie ciekawe materiały :rolleyes: Jak jeszcze znajdę coś wartego uwagi to dorzucę :lol2: LINK! - od 9 minuty 15 sekundy są komentarze jury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ShKieLet Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 (edytowane) A tu masz calutki wystep mandaryny z opiniami jurorowhttp://www.technic.neostrada.pl/Mandaryna_sopot2005.wmv 16MB WMV Edytowane 6 Września 2005 przez ShKieLet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johar Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Juz wiem dlaczego ci jej tancerze mieli pozakladane te wielkie sluchawy na uszach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 A tu masz calutki wystep mandaryny z opiniami jurorow1635914[/snapback] fajnie ale nie mogę przewijać ... trzeba całe obejrzec wrr :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 u mnie niestety to samo :/ a calego nie wytrzymam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 A tu masz calutki wystep mandaryny z opiniami jurorow1635914[/snapback] OMG :lol: :mur: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 a ja obejzalem i pupa!! film sie urywa pod koniec drugiej piosenki i nie ma najlepszego, czyli jurorów! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 (edytowane) u mnie niestety to samo :/ a calego nie wytrzymam :P 1635955[/snapback] ja wytrzymałem :lol2: ale.... zacięło mi się przed komentarzem jurorów :mad: A tak chciałem zobaczyć ich miny :angry: P.S. Spróbuję na innym odtwarzaczu... // uprzedziłeś mnie Pluskwa :razz: Edytowane 6 Września 2005 przez regedit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Cholercia ;/ zwalony plik , dawac mi tu kawalek z jury :twisted: Ale glosu to ona nie ma :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 (edytowane) glos jak na mp3 bez playbacku :> ten plik jest zwalony :/ probowalem rekompresowac do divx ale sie zacina na 63% :/ zobacze moze sie audio chociaz uda wydobyc :P lipa audio tez sie zawiesza :/ Edytowane 6 Września 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 no po prostu pieknie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 (edytowane) Hyhy akurat leci na polszmacie show Wojewodzkiego i z Mandaryna wlasnie gada, tylko nie wiem jeszcze czy to jest z przed wystepu czy po, to nagranie :D edit: eee z przed wystepu w sopocie :D Edytowane 6 Września 2005 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 To powtorka sprzed conajmniej pol roku jest:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 (edytowane) Chyba drugi raz sie u Kuby nie pojawi... Edytowane 7 Września 2005 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 a ja powiem tylko 'Hopa' ! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Ona mowi hopa, a ja caly czas myslalem, ze krzyczy "haba" - i sie zastanawialem to znaczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 A przydałoby się żeby ją Kuba W. dorwał... ale by ją zajechał...:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Sopot.. Mandaryna wlasnie zakonczyla spiewanie... Publika szaleje: - Jeszcze raz, jeszcze raz, jeszcze raz! No dobra to zaopiewala. Skonczyla a publika: - Jeszcze raz... No i tak trzeci, czwarty, piaty..., dziewiaty raz... W koncu juz zrezygnowana do publicznosci: - Kochani ale ja juz nie mam sily spiewac... A publicznosc: - Ku*wa spiewaj az sie nauczysz! Nei wiem czy juz bylo, ale kawał mnie zmierzdzyl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 omg wlasnie przesluchalem ta druga piosenke "winda do nieba" o moj boze w tej pierwszej ratowal ja churek i muzyka ale w tej boze ona nie ma wogole sluchu muzycznego, naprawde lepiej zaspiewalaby pierwsza lepsza piosenkarka do kolteta.... taka wies ;d rotfl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Dzisaj w fakcie byl wywiadzik z Wisniewskim na ten temat :D Ze nie pozwolil jej spiewac na zywo, ale ona chciala udowodnic, ze "UMIE" spiewac :D hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Dzisaj w fakcie byl wywiadzik z Wisniewskim na ten temat :D Ze nie pozwolil jej spiewac na zywo, ale ona chciala udowodnic, ze "UMIE" spiewac :D hehe 1637250[/snapback] Ona chciala, i udowodnila, ze UMIE spiewac, ale inaczej niz inni artysci :wink:. Widac, ze kobieta ma swoj styl :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Ahh te indywidualistki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 No i teraz jest sławna, pisza o niej w gazetach. Oryginalne rzeczy sa lepsze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 No i teraz jest sławna, pisza o niej w gazetach. Oryginalne rzeczy sa lepsze :lol: 1637927[/snapback] W samych kolorowych gazetach, dla pan powyzej 45 roku zycia :lol:. No, ale trzeba jej przyznac, zaspiewala i jest teraz slawna :wink:. No to krzyknijmy mandarynie na jej czesc: HOPAA !!! :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) hehe jak jeszce gralem w colina ,to pilot mial głos hołowczyca i mówił HOPA :) co i tak lepiej brzmiało niż ta cała cytrusowa pozerka Edytowane 8 Września 2005 przez rhezuz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 hehehe jak puscilem matce ten jej występ (nie ogladała spootu) to powiedziała "ona to sie konkretnie najeb***" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...