Skocz do zawartości
agata11

Manadaryna..

Rekomendowane odpowiedzi

Moja matka stwierdziła że ona nie ma głosu :D Ja sądze że ten sopot nie był tak paskudny jak pierwsze nagranie z jej marnym głosem ale nadal jej umiejetności wymagają nie byle jakiego fachowca. ;] Ale ten też powinien się zaopatrzyć w stopery ;]

Edytowane przez Shiningami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja matka stwierdziła że ona nie ma głosu :D Ja sądze że ten sopot nie był tak paskudny jak pierwsze nagranie z jej marnym głosem ale nadal jej umiejetności wymagają nie byle jakiego fachowca od śpiewu ;]

1638365[/snapback]

zamien to zdanie na "talentu" ..

jak masz taki glos i sluch jak ona to nie zaspiewasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie to wogóle nie do pomyślenia. Zachowuje się jak rozkapryszona dziewczynka... Jak można być tak bezczelnym i zadufanym w sobie aby wystąpić na takiej imprezie mając świadomość, że nie umie się śpiewać.

Po prostu HOOOPAAA!!! [;

//

» Drugie miejsce Mandaryny !

2005-09-04

Zmagania uczestników Festiwalu w Sopocie dobiegły końca. Ostatnie dni były bardzo emocjonujące dla wszystkich ... Marta z piosenką "Evry night" zdobywając 16% Waszych głosów i wyprzedzając zespół Łzy, Ewelinę Flintę, Krzysztofa Kiljańskiego i Andrzeja Piasecznego zajęła drugie miejsce w konkurcie o statuetkę Słowika Publiczności. Serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy wspierali Mandarynę swoimi głosami!

Jest się czym pochwalić :lol2:

Edytowane przez regedit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie to wogóle nie do pomyślenia. Zachowuje się jak rozkapryszona dziewczynka...  Jak można być tak bezczelnym i zadufanym w sobie aby wystąpić na takiej imprezie mając świadomość, że nie umie się śpiewać.

Nie no bez przesady tak źle to nie jest ale pomyśl ile ona wydaje forsy w te kolorowe shity do teledysków i na samą produkcje O_o Teraz jak ja wyśmiali to może wreszcie weźmie się za caritas, pajacyka itd. Ja nie zżedze ale chyba lepiej żeby ona miała w to jakiś wkład niż żeby ( tak jak mnie wczoraj o 21 :mur: ) męczyły nas żebraki pląsające miedzy blokami :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bhehehehe, dobre, tylk niepotzrebnie na samym koncu jest oryginał.

1644428[/snapback]

a bo mi sie spiewanie zepsulo po kilku próbach juz zacharczalem ;]

a wogole program ktorym laczylem muze z wokalem jak slychac poucinal gdziniegdzie dzwiek :/ ale nic innego pod reką nie mialem

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mandaryna to jeden wielki syf... najlepiej bedzie, jak wszyscy o niej zapomnimy... ;] wtedy jej 'kariera' sie skonczy...

1644631[/snapback]

my tam rozmawiamy bardzo radosnie ;] jak wylansujemy z Afeenem ten hicior to jeszcze bedziecie chcieli nas dotknąc :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

my tam rozmawiamy bardzo radosnie ;] jak wylansujemy z Afeenem ten hicior to jeszcze bedziecie chcieli nas dotknąc :P

1644788[/snapback]

Pfff, obleśny jesteś. :wink:

Załóżcie sobie Sir Chaos Manadaryna Band z cytrusową panienką na wokalu i jazda w trasę po Pcimiach Dolnych i innych Pipidówkach Górnych. Sukces murowany. :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi