[Shinigami] Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) Moja matka stwierdziła że ona nie ma głosu :D Ja sądze że ten sopot nie był tak paskudny jak pierwsze nagranie z jej marnym głosem ale nadal jej umiejetności wymagają nie byle jakiego fachowca. ;] Ale ten też powinien się zaopatrzyć w stopery ;] Edytowane 8 Września 2005 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Moja matka stwierdziła że ona nie ma głosu :D Ja sądze że ten sopot nie był tak paskudny jak pierwsze nagranie z jej marnym głosem ale nadal jej umiejetności wymagają nie byle jakiego fachowca od śpiewu ;] 1638365[/snapback] zamien to zdanie na "talentu" .. jak masz taki glos i sluch jak ona to nie zaspiewasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Pasi ? :) Prędzej ja dostane 3 piątki z matmy pod rząd w szkole niż ona nauczy sie śpiewać :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Witam Niestety ale "syndrom mandaryny" dotyczy całych tabunów tzw "artystów" co to mają tylko debilną fryzurkę, całe mnóstwo tupetu i zero talentu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Ja znam genialny przykład :) Black eyed peace :) Oglądałem ich koncert w TV i nawet z max bassem mieli badziewny głos zupełnie różny od tego w piosenkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) Dla mnie to wogóle nie do pomyślenia. Zachowuje się jak rozkapryszona dziewczynka... Jak można być tak bezczelnym i zadufanym w sobie aby wystąpić na takiej imprezie mając świadomość, że nie umie się śpiewać. Po prostu HOOOPAAA!!! [; // » Drugie miejsce Mandaryny ! 2005-09-04 Zmagania uczestników Festiwalu w Sopocie dobiegły końca. Ostatnie dni były bardzo emocjonujące dla wszystkich ... Marta z piosenką "Evry night" zdobywając 16% Waszych głosów i wyprzedzając zespół Łzy, Ewelinę Flintę, Krzysztofa Kiljańskiego i Andrzeja Piasecznego zajęła drugie miejsce w konkurcie o statuetkę Słowika Publiczności. Serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy wspierali Mandarynę swoimi głosami! Jest się czym pochwalić :lol2: Edytowane 8 Września 2005 przez regedit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Słuchajcie - dowiedziałem się, że Mandarynka ma wystąpić pod Realem w Bytomiu. Nie wiem niestety kiedy :? Jakby co to zapraszam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) Musimy zabrac duzo pomidorow i jajek, aby bylo czym rzucac w strone sceny :wink: :lol:. Ale jeszcze sie nie zastanawialismy co ona poczuje, jak przeczyta nasze posty :lol2: :blink:. Edytowane 8 Września 2005 przez M@Ly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 (edytowane) Właśnie to przecztałem na bash.org.pl i poprostu musiałem wkleić: <K3> cos ta Mandaryna_sopot <K3> nie teges <K3> zje.bany wmv <cyrial> nie <cyrial> tak bylo naprawde :D Edytowane 9 Września 2005 przez samm-ur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Dla mnie to wogóle nie do pomyślenia. Zachowuje się jak rozkapryszona dziewczynka... Jak można być tak bezczelnym i zadufanym w sobie aby wystąpić na takiej imprezie mając świadomość, że nie umie się śpiewać. Nie no bez przesady tak źle to nie jest ale pomyśl ile ona wydaje forsy w te kolorowe shity do teledysków i na samą produkcje O_o Teraz jak ja wyśmiali to może wreszcie weźmie się za caritas, pajacyka itd. Ja nie zżedze ale chyba lepiej żeby ona miała w to jakiś wkład niż żeby ( tak jak mnie wczoraj o 21 :mur: ) męczyły nas żebraki pląsające miedzy blokami :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 W dzisiejszym SE pisze: Marta Wiśniewska zaśpiewa dla męża w dniu jego 33 urodzin Chyba musi mocno nienawidzić swojego mężusia :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Albo jemu znudził się słuch :D Może jak jej posłucha to sie wreszcie rozwiodą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilentMan Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Właśnie na TVN leci powtórka i będzie Mandarynka... może ktoś to nagrać? Jej występ wraz z oceną jury :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 (edytowane) Super Special Version Ev'ry Night by chaos and sir afeen ;] :P eheheheh .. ;] (wersja zupdateowana 12-09 17:28 ;] ) Edytowane 12 Września 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 bhehehehe, dobre, tylk niepotzrebnie na samym koncu jest oryginał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 (edytowane) bhehehehe, dobre, tylk niepotzrebnie na samym koncu jest oryginał. 1644428[/snapback] a bo mi sie spiewanie zepsulo po kilku próbach juz zacharczalem ;] a wogole program ktorym laczylem muze z wokalem jak slychac poucinal gdziniegdzie dzwiek :/ ale nic innego pod reką nie mialem Edytowane 11 Września 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 hehe dobre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Nice :rolleyes:, szkoda ze takie krotkie :ploom: :banana:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 1644424[/snapback] efekt jak po uzyciu chocby najnowszego winampa.. nie napracowaliscie sie panowie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 efekt jak po uzyciu chocby najnowszego winampa.. nie napracowaliscie sie panowie :> 1644479[/snapback] to bedzie hicior, ale narazie jest jak nieoszlifowany diament :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Tak jak ten koleśz idola, też miałzespół DIAMENT :lol: :rotfl: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 efekt jak po uzyciu chocby najnowszego winampa.. nie napracowaliscie sie panowie :> 1644479[/snapback] chcesz powiedziec ze najnowszy winamp gra na gitarze i spiewa? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 mandaryna to jeden wielki syf... najlepiej bedzie, jak wszyscy o niej zapomnimy... ;] wtedy jej 'kariera' sie skonczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 mandaryna to jeden wielki syf... najlepiej bedzie, jak wszyscy o niej zapomnimy... ;] wtedy jej 'kariera' sie skonczy... 1644631[/snapback] my tam rozmawiamy bardzo radosnie ;] jak wylansujemy z Afeenem ten hicior to jeszcze bedziecie chcieli nas dotknąc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 my tam rozmawiamy bardzo radosnie ;] jak wylansujemy z Afeenem ten hicior to jeszcze bedziecie chcieli nas dotknąc :P 1644788[/snapback] Pfff, obleśny jesteś. :wink: Załóżcie sobie Sir Chaos Manadaryna Band z cytrusową panienką na wokalu i jazda w trasę po Pcimiach Dolnych i innych Pipidówkach Górnych. Sukces murowany. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 poczekaj na wersje finalna :P bedziesz za nami krzyczal jak 15tka na koncercie beatlesów ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 poczekaj na wersje finalna :P bedziesz za nami krzyczal jak 15tka na koncercie beatlesów ;] 1644891[/snapback] Tia, biorąc pod uwagę mój wiek, to pewnie będę od razu kwiczał ze szczęścia jak dwie pietnastki z hakiem. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Hehe Chaos to było tak beznadziejne że aż fajne :lol2: plz nie lansuj tego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Hehe Chaos to było tak beznadziejne że aż fajne :lol2: plz nie lansuj tego :D 1644985[/snapback] a tam beznadziejne .. :P nie znasz sie to jest inspiracja Ooops i did it again Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Jakby nie te "przeskoki" w wokalu to nie powiem remix konkretny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...