Chaos Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) Jakby nie te "przeskoki" w wokalu to nie powiem remix konkretny ;] 1645089[/snapback] no walsnie dajcie mi namiar na dobry soft do mixowania sciezek :/ edit: poprawilem juz sciezke i podmienilem tamten kawalek ;] juz jest ql ;] Sir Afeen and Chaos - Ev'ry Night ver 2.0 ;] Edytowane 12 Września 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 :lol2: :lol2: :lol2: hahaha no teraz to było lepsze niż majstersztyk :D genialne :D BTW masz świetny akcent ;] i głos LTS :D 10p for ya B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) Link mi nie dziala:> EDIT: Falszywy alarm, juz dziala :lol: EDIT2: Niezly growling :lol2: Edytowane 12 Września 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 :lol2: :lol2: :lol2: hahaha no teraz to było lepsze niż majstersztyk :D genialne :D BTW masz świetny akcent ;] i głos LTS :D 10p for ya B) 1645151[/snapback] bo my spiewamy wersje polską "let us be together bejbe, give me evrynight, evrynight aj łonciu" nie znasz sie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Podoba mi sie ten Ops to Ty na poczatku sobie "zylnales"? :lol: Ale tak to niezly glos masz, niespodziewalem sie po Tobie takiej energii :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Czytam tak sobie ten temat i myślę jaki jak byłem głupi że myślałem że ona tak śpiewa normalnie przerosło wszelkie moje oczekiwania tak puścić to przed nią ciekawe jak by zareagowała pewnie by buraka spaliła :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 bo my spiewamy wersje polską "let us be together bejbe, give me evrynight, evrynight aj łonciu" nie znasz sie :P 1645158[/snapback] Nie komentuj :D to nie był joke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) Podoba mi sie ten Ops to Ty na poczatku sobie "zylnales"? :lol: Ale tak to niezly glos masz, niespodziewalem sie po Tobie takiej energii :wink:. 1645170[/snapback] Ten "Oops" to jest w wykonaniu Children of Bodom, co powinno byc widoczne w tagu :). Edytowane 12 Września 2005 przez FiDO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) Nie komentuj :D to nie był joke ;] 1645173[/snapback] a .. to w takim razie dzieki ;] a tak potrafi moj defil (45letni akustyk) z odpowiednia pomocą programów komputerówych ;] Ev'ry Night Guitar Sample (beta) Edytowane 14 Września 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 a .. to w takim razie dzieki ;] Master O the bossu z kampinosu ci wybaczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 chcesz powiedziec ze najnowszy winamp gra na gitarze i spiewa? :o 1644627[/snapback] Faktycznie teraz dopiero przesyluchalem to na trzezwo i widze ze to nie winamp ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Winamp moze jeszcze zatanczyc, zrobic i podac obiad, sniadanie, kolacje, poscielic lozko, wyjsc z psem/kotem... ;];] Jest elomlodziezowy i bardzo wydajny, a przy tym wszystkim tani w utrzymaniu, wrecz darmowy ;];] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Winamp moze jeszcze zatanczyc, zrobic i podac obiad, sniadanie, kolacje, poscielic lozko, wyjsc z psem/kotem... ;];] Jest elomlodziezowy i bardzo wydajny, a przy tym wszystkim tani w utrzymaniu, wrecz darmowy ;];] 1647991[/snapback] darmowa wersja ogranicza sie do spiewania, grania na gitarze i tanczenia. Aby odblokowac pozostale wymienione przez ciebie wlasciwosci trzeba wykupic wersje Pro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Faktycznie teraz dopiero przesyluchalem to na trzezwo i widze ze to nie winamp ;-) 1647989[/snapback] bywa ;] aczkowliek nie wiem co tam mogles zamieszac ze tak ci sie wydawalo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 bywa ;] aczkowliek nie wiem co tam mogles zamieszac ze tak ci sie wydawalo ;] 1648065[/snapback] Nullsoft Signal Processing Studio DSP ver 0.36 - cos takiego jest w najnowszym winampie. Bawilem sie tam dwoma wtyczkami nie tak dawno i jakos gdy uslyszalem Wasza przerobke skojazylo sie.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 ok .. looz ;] a wracajac do samej Mandaryny ... slyszelsiscie ze to byly jakies słuchy ze to Michaś wypuścił te mp3 z jej pianiem pod playbackiem.. ? Jaja jak berety ...ona wogole bedzie dalej spiewac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 ...ona wogole bedzie dalej spiewac? 1648089[/snapback] miejmy nadzieje, że nie !! :) może po festiwalu w Sopocie przeszła jej ochota na robienie z siebie........ (tutaj niech każdy wpisze co uważa :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 ok .. looz ;] a wracajac do samej Mandaryny ... slyszelsiscie ze to byly jakies słuchy ze to Michaś wypuścił te mp3 z jej pianiem pod playbackiem.. ? Jaja jak berety ...ona wogole bedzie dalej spiewac? 1648089[/snapback] Ja czytałem że to ktoś z jej ekipy zrobił. Michaś raczej nie :P Po co miałby robic pośmiewisko ze swojej żony, skoro jako jedyny twierdził, że kariera muzyczna jej się uda :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 ok .. looz ;] a wracajac do samej Mandaryny ... slyszelsiscie ze to byly jakies słuchy ze to Michaś wypuścił te mp3 z jej pianiem pod playbackiem.. ? Jaja jak berety ...ona wogole bedzie dalej spiewac? 1648089[/snapback] No i znowu jakiś spragniony sensacji polak rozsiewa debilne plotki :) nie no w takich chwilach przychodzi mi na myśl szpiegowska rodzina która 24 godziny na dobe słucha co za drzwiami się dzieje i wygląda co 5 minut przez okno :D miejmy nadzieje, że nie !! :) może po festiwalu w Sopocie przeszła jej ochota na robienie z siebie........ (tutaj niech każdy wpisze co uważa :) ) 1648152[/snapback] ja w te kropeczki wsadziłbym "gwiazde" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 szkdoa ze nie dali tych jak stala zaryczana http://www.mandaryna.com/foto/inne08/galeria.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 nie dali bo makijaż tak sie rozwalił że to foty od 18 lat ;] BTW Wejź odwal z kumplami jeszcze jakiś fajny kawałek :D Słucham tego oops i nie moge wyjść z podziwu :D świetny kawałek :D A to zaplucie na początek rządzi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 (edytowane) BTW Wejź odwal z kumplami jeszcze jakiś fajny kawałek :D Słucham tego oops i nie moge wyjść z podziwu :D świetny kawałek :D A to zaplucie na początek rządzi :lol: 1648250[/snapback] a ty nadal nie wyczytales ze to jest CHILDREN OF BODOM? a nie ja .. przeciez oni tam w 2/3cich piosenki (po 2giej minucie) jada po fińsku nawet .. czytaj ze zrozumieniem Edytowane 14 Września 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 hehe mój błąd :D ale to wyjaśnia czemu nie mogłem zrozumieć tego gadania ;] jednak nadal pozostaje przy wersji że to było bardzo fajne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 znalazlem cos fajnego z mandaryna na zywo.. zenada.. link w torrencie 1622607[/snapback] Jak chciala spiewac to niech sobie spiewa.. Jest/byla troche za bardzo przereklamowana i sztuczna ogolnie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 niektorzy wychodza z zalozenia iz niewazne jak o tobie mowia, wazne ze mowia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 to kto robi dode - znak pokoju w wersji hardcore ;] ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) to kto robi dode - znak pokoju w wersji hardcore ;] ?? 1649824[/snapback] daj mi mp3 .. sie pomysli ;] trza riff bedzie wymyslic edit: a moze Abba w troche innej wersji? Gimme Gimme Gimme? :) Edytowane 15 Września 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 http://www.ichtroje.pl/index.php?id=newsy_all Poczytajcie sobie niufsy. To wszystko przez was! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 heh, żeby nie było, że projekt umarł... :P macie coś co może będzie solówką: http://members.lycos.co.uk/afeen/tfeak/solo.mp3 (tak wiem, że fałszuję :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Teraz poszukajcie kasiastej zony (i slawnej) i kariera na calego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...