Skocz do zawartości
agata11

Manadaryna..

Rekomendowane odpowiedzi

Jakby nie te "przeskoki" w wokalu to nie powiem remix konkretny ;]

1645089[/snapback]

no walsnie dajcie mi namiar na dobry soft do mixowania sciezek :/

edit:

poprawilem juz sciezke i podmienilem tamten kawalek ;]

juz jest ql ;] Sir Afeen and Chaos - Ev'ry Night ver 2.0 ;]

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol2:  :lol2:  :lol2: hahaha no teraz to było lepsze niż majstersztyk :D genialne :D BTW masz świetny akcent ;] i głos LTS :D 10p for ya  B)

1645151[/snapback]

bo my spiewamy wersje polską "let us be together bejbe, give me evrynight, evrynight aj łonciu"

nie znasz sie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi sie ten Ops to Ty na poczatku sobie "zylnales"? :lol: Ale tak to niezly glos masz, niespodziewalem sie po Tobie takiej energii :wink:.

1645170[/snapback]

Ten "Oops" to jest w wykonaniu Children of Bodom, co powinno byc widoczne w tagu :). Edytowane przez FiDO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie komentuj :D to nie był joke ;]

1645173[/snapback]

a .. to w takim razie dzieki ;]

a tak potrafi moj defil (45letni akustyk) z odpowiednia pomocą programów komputerówych ;]

Ev'ry Night Guitar Sample (beta)

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Winamp moze jeszcze zatanczyc, zrobic i podac obiad, sniadanie, kolacje, poscielic lozko, wyjsc z psem/kotem... ;];] Jest elomlodziezowy i bardzo wydajny, a przy tym wszystkim tani w utrzymaniu, wrecz darmowy ;];]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Winamp moze jeszcze zatanczyc, zrobic i podac obiad, sniadanie, kolacje, poscielic lozko, wyjsc z psem/kotem... ;];] Jest elomlodziezowy i bardzo wydajny, a przy tym wszystkim tani w utrzymaniu, wrecz darmowy ;];]

1647991[/snapback]

darmowa wersja ogranicza sie do spiewania, grania na gitarze i tanczenia. Aby odblokowac pozostale wymienione przez ciebie wlasciwosci trzeba wykupic wersje Pro ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bywa ;]

aczkowliek nie wiem co tam mogles zamieszac ze tak ci sie wydawalo ;]

1648065[/snapback]

Nullsoft Signal Processing Studio DSP ver 0.36 - cos takiego jest w najnowszym winampie. Bawilem sie tam dwoma wtyczkami nie tak dawno i jakos gdy uslyszalem Wasza przerobke skojazylo sie.. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok .. looz ;]

a wracajac do samej Mandaryny ... slyszelsiscie ze to byly jakies słuchy ze to Michaś wypuścił te mp3 z jej pianiem pod playbackiem.. ?

Jaja jak berety ...ona wogole bedzie dalej spiewac?

1648089[/snapback]

Ja czytałem że to ktoś z jej ekipy zrobił. Michaś raczej nie :P Po co miałby robic pośmiewisko ze swojej żony, skoro jako jedyny twierdził, że kariera muzyczna jej się uda :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok .. looz ;]

a wracajac do samej Mandaryny ... slyszelsiscie ze to byly jakies słuchy ze to Michaś wypuścił te mp3 z jej pianiem pod playbackiem.. ?

Jaja jak berety ...ona wogole bedzie dalej spiewac?

1648089[/snapback]

No i znowu jakiś spragniony sensacji polak rozsiewa debilne plotki :) nie no w takich chwilach przychodzi mi na myśl szpiegowska rodzina która 24 godziny na dobe słucha co za drzwiami się dzieje i wygląda co 5 minut przez okno :D

miejmy nadzieje, że nie !! :) może po festiwalu w Sopocie przeszła jej ochota na robienie z siebie........ (tutaj niech każdy wpisze co uważa :) )

1648152[/snapback]

ja w te kropeczki wsadziłbym "gwiazde" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie dali bo makijaż tak sie rozwalił że to foty od 18 lat ;]

BTW Wejź odwal z kumplami jeszcze jakiś fajny kawałek :D Słucham tego oops i nie moge wyjść z podziwu :D świetny kawałek :D A to zaplucie na początek rządzi :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BTW Wejź odwal z kumplami jeszcze jakiś fajny kawałek :D Słucham tego oops i nie moge wyjść z podziwu :D świetny kawałek :D A to zaplucie na początek rządzi :lol:

1648250[/snapback]

a ty nadal nie wyczytales ze to jest CHILDREN OF BODOM? a nie ja .. przeciez oni tam w 2/3cich piosenki (po 2giej minucie) jada po fińsku nawet ..

czytaj ze zrozumieniem

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to kto robi dode - znak pokoju w wersji hardcore ;] ??

1649824[/snapback]

daj mi mp3 .. sie pomysli ;] trza riff bedzie wymyslic

edit:

a moze Abba w troche innej wersji? Gimme Gimme Gimme? :)

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi