ent Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) Piterix jak masz kupe czasu, zaciecia i niezly warsztat to mozesz robic sam, jednak ja rozejrzal bym sie za czyms pokroju LianLI V2000. Ta buda jest piekna, duza i wogole :D Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez ent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 ent brawo za spostrzegawczosc! Wypowiadasz sie na temat, ktory juz pewnie jest dawno nieaktualny! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) A kto by tam patrzyl na daty postow :D nie zauwazylem ze temat zostal wrocony zza grobu :D Manial >> nie czepiaj sie mnie, nie ja wykopalem ten temat :D Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez ent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...