finalcell Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Widział ktoś jakieś zdjęcia takich tuningowanych rowerków mój jest w nienajlepszym stanie więc postanowiłem coś z tym zrobić chce nawiązać kolorystyką/opisem/budową do bolidu williamsa i tu pytanie farba motip czy montana ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 moj kumpel malował swoja koze motipem, ladnie wygladała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 lol chyba juz z 5 razy widzialem pare rowerow (kóz) o nazwie victoria za 800 zl ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) a mam pytanie wpierw powinienem zeszlifować wszystko potem zmatowić podkład farba główna odczekać napisy potem zmatowić lakier bezbarwny i polerka wyjdzie dobrze ? chodzi mi o połysk im wyrzszy tym lepszy Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez finalcell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...