tweekuser Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 mam pamiec(no name) 512MB , dzialala przez miesiac, dzis rano jednak nie moglem odpalic kompa i po wyjeciu pamieci i wsadzeniu jej do innego kompa , okazalo sie ze pokazuje tylko 128MB.Czy moge juz o niej zapomniec , czy sa jeszce jakies szanse na "reanimacje' ???? :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Ja kiedyś miałem podobny przypadek z pamięciami SDR. Po około tygodniu, zamiast 64 MB były wykrywane jako dwadzieścia kilka MB. Poszły do serwisu, gdzie wimieniono mi je od ręki. Nie chcę wydawać jakiegoś ostatecznego wyroku, ale wydaje mi się, że pamięci są nie do odratowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maqmaq Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Ja kiedyś miałem podobny problem, że zamiast 128 wykrywało mi 64. Wyjąłem kość, wyczyściłem ją jak i slot, włożyłem i wszystko zaczęło działać normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweekuser Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 1 post czy jest mozliwe, ze pamiec ta zdechla z powodu takiego, ze podobno potzrebuje pamieci "low density" ( Plyta ECS K7SEM), a ta zdechnieta byla 'high density" ???? :cry: 2 post Bo sprzedawca twierdzi ,ze to sie stalo przez to, ze potrzebuje do mojej plyty pamieci "low density" a nie "high density".czy ma racje?czy chce mnie nabic w butelke? Edytuj posty! Orgusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...