Topmek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Witam. Szukam aparat cyfrowy, który będę mógł zabrać wszędzie ze sobą. Myślełem nad Sony T3. Chodzi mi o to aby aparat oferował zoom optyczny, matryca może być 5Mpix, miał możliwość rejestracji sekwencji wideo o rozdzielczości 640*480 px z prędkością 25 klatek/sekunde z głosem i możliwie bez ograniczenia długości. Ten Sony spełnia to. Patrzyłem też na Minolte X60 i Kodaka LS 755, ale niestety one albo nagrywają filmy w mniejszej rozdzielczości albo z mniejszą ilością klatek. Dziś na Komputroniku zauważyłem, że pojawił się Kodak EasyShare V550, który jednak nie jest jednak już tak mały. Poprzednie aparaty widziałem w Media Markt. Czy macie jeszcze jakieś inne aparaty, które możecie mi poradzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Canon ixus... ktoras z wersji, ja tam go nosze ze soba wszedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Topmek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 No tylko, że Canony mają te ograniczenia w długości filmów dla 640*480 tylko 30 sekund a dla 320*240 "aż" 3 minuty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Nikon Coolpix S1 Ale nie wiem nic o tym aparacie - tylko tyle że spełnia raczej te wymagania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) No tylko, że Canony mają te ograniczenia w długości filmów dla 640*480 tylko 30 sekund a dla 320*240 "aż" 3 minuty. 1623089[/snapback] ja mam ograniczona wielkoscia karty... czyli 1 Gb ;] edit: czyli 8 minut 21 sek moge zrobic od reki... canon ixus 700 tak btw ;] Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez narkoman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOmekNixi Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Canon ixus... ktoras z wersji, ja tam go nosze ze soba wszedzie ;) 1623082[/snapback] A czy ixus 40 nagywa filmy 640x480 bez oganiczenia ?? jesli tak to n gigia ile by nagął takiego filmu odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Ja bym ogolnie proponowal aby tego typu pytania zadawac, w podobnych czyli: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=144237 Bo znajac przyklady z innych for wiem, ze pozniej 95% postow bedzie typu: "jaki aparat do xxx zl" i zrobi sie jeden wielki syf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angelika Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Maly plaski to tylko sony cyberszot T7, ewentualnie poprzednie modele T3, T33. Do tego polecam nikona Cooplix S1, niedawno go kupilam i jestem bardzo zadowolona, aparat jest bardzo dobry, robi bardzo wyrazne fotki, kolory sa naturalne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Fuji F10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Topmek Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Też zauważyłem ten aparat:D Teraz mam dylemat mju 500 czy F10:P (300zł różnicy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...