enzo Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) zamiarzam sobie kupic kompa: DFI LanParty UT NF4 Ultra-D AMD Athlon 64 3000+ bulk (Socket 939) Venice Tagan 420W TG420-U02 - PFC reszta sprzetu jest mniej wazna i tylko nie wiem jakie pamiatki kupic. chcialbym procka wykrecic na 2,5 GHz ( jak narazie jestem zielony jesli chodzi o o/c ale staram sie nadrabiac braki wiedzy) i poczatkowo myslalem nad DDR 2x 512MB Dual PC-400 TwinMos CL 2.5 ale mam watpilowsci czy one bardzo nie ogranicza moich mozliwosci do o/c. a co myslicie o tych pamiatkach? GeIL Dual 2 x 512MB UltraX PC-400 CL2 nadaja sie? a moze macie jakies inne propozycje ( zalezy mi na jak najnizszej cenie )? aha i jeszcze jedno czy moglby mi ktos doradzic jakis zestaw nie do krecenia za nie wiecej niz 3000zl? Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez enzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Najlepsze by były Twinmosy Twistery, ale jak nie to zwykle twinmoski... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 A ja polecam TwinMos SpeedPremium, w cenie około 260/szt (nówki). Idelane kostki pod płytę DFI za niewielkie pieniądze (jak na te możliwości). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...