Dalton Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Witam mam problem z win xp co załacze kompa to musze kliknac w logowanie do systemu denerwuje mnie to ze odrazu do systemu nie wchodzi jest jakis sposób aby to wyłączyc dzieki z góry . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Logowanie do syatemu?? Mam przez to rozumieć że masz 2 systemy operacyjne i musisz klikać na np:WindowsXP żeby zaczął się odpalać?? Czy chodzi ci oto że masz ikonke na niebieskim tle i musisz nania kliknąć żeby system się uruchomił jeżeli to 2 to.Panel Sterowania-konta użytkowników-twoje konto czy np admin kiliknij nanie i daj usuń:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Jesli masz tylko konto Admina - to musisz dodac drugie. I dac mu puste haslo. Wtedy bedzie automatycznie uruchamial pierwsze konto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
znaj Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Automatyczne logowanie się do systemu bez wpisywania loginu i hasła Administratora HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrientVersion\Winlogon powinny być tam 3 wartości ciagu: DefaultUserName (wpisz imię jakim się logujesz lub Administrator), AutoAdminLogon (utwórz jeśli go nie ma i zmodyfikuj wartość ciągu z 0 na 1) ,DefaultPassword (utwórz jeśli go nie ma i wpisz hasło). Jak konto admina nie ma hasła to zostaw puste miejsce w tym kluczu. U mnie wystąpił ten sam problem i po powyższych modyfikacjach jest jak dawniej. Zamykanie Windowsa XP - zmiana wyglądu okna wyłączania systemu. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon "LogonType"=dword:00000000 0 na koncu - przewijana lista 1 - ikonki I wszystko gra B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 control userpasswords2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exodus.mc Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Tweak UI for Win XP :) i juz :) i jak zwykle wyskocze z moim credo :) www.google.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...