Łukasz^23^ Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Witam wszystkich posiadaczy płyty MSI K7N2DELTA-L :-P znajacych sie na rzeczy w przeciwieństwie do mnie :lol2: Mam pare nurtujących mnie pytań na które fajnie by było znależć tu odpowiedzi :D 1.Mam bios 5.60 czy powinienam go zaktualizowac do 5.80 bo taki mi pokazało w LIVE UPDATE 3? 2.Czy bezpieczna jest aktualizacja przez Live Update czy lepiej jest to zrobic "recznie"? 3.Czemu pokazuje mi w np w EVERESCIE ze mam athlona 2100+ skoro kupiłem semprona 2500+? Czyzby to była wina starszego biosu? 4.Czy po aktualizacji biosu musze go ustawiac czy ustawienia pozostana niezmienione? Z góry dziękuje za odpowiedzi!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 1. Tak 2. Jeśli nie masz doświadczenia aktualizuj przez Live Update 3. Prawdopodobnie tak, ale może to być spowodowane starą wersją Everesta 4. Nie wiem. U mnie w Epox'ie po ręcznej aktualizacji trzeba było ręcznie przywracać ustawienia, ale dla mnie to nie problem. Poczytaj trochę na ten temat, ta wiedza przyda Ci się w przyszłości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cybersars Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 4. Po zmianie Biosu na nowszy bedziesz miał domyślne ustawienia, więc zapewne bedziesz musiał wszystko konfigurować od nowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...