Skocz do zawartości
klimasz

Który Elcedek?!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam pytanie do wszystkich którzy mają pojęcie o lcd który monitor wybrać (do 1100zł) ma służyć do gier i internetu co sądzicie o produkcie

philips 170S6FG

i jego cenie co polecacie w tym przedziale cenowym??? może jakaś inna firma lg, samsung, acer

proszę o pomoc i z góry dziękuję

Edytowane przez klimasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po 1.: zmień tytuł na regulaminowy. bedzie łatwiej ludzion ci pomóc i nie bedziesz wkurzał modertorów.

po 2.: ZADEN z tych monitorów niema złącza DVI. moze warto dodać kasy (oile to mozliwe) i/lub odpuścić sobie troche parametry (ewentualnie) i kupic coś z w/w złączem. z tego co wiem: WARTO.

po 3. ciekawą propozycją jest AG Neovo M17 - stylistyka kontorwesyjna, za to cena/jakość niezła

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

parametry chyba bardzo dobre jak z tą cenę - czy monitory tej firmy są dobrej jakśći??

1624717[/snapback]

Monitor wg mnie lepszy od samsunga 713 (a ta sama matryca), nie ma DVI i gwarancji na piksele co w przypadku matrycy TN moze być istotne.

Jeszcze niedawno sam myslałem ze hjundaje to szajs jednak jak zobaczyłem kilka modeli to stwierdziłem ze są lepsze conajmniej od samsungow...

Samsung robi dobre matryce ale monitory potrafi spieprzyc totalnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi