klimasz Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) Witam! Mam pytanie do wszystkich którzy mają pojęcie o lcd który monitor wybrać (do 1100zł) ma służyć do gier i internetu co sądzicie o produkcie philips 170S6FG i jego cenie co polecacie w tym przedziale cenowym??? może jakaś inna firma lg, samsung, acer proszę o pomoc i z góry dziękuję Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez klimasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimasz Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 byćmoże ten http://www.proline.pl/shop.php?prodid=5341...f31375f3731304e prosze o wypowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 a moze ten: http://www.sirius.pl/product.php?action=info&id=16406&sid=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimasz Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 parametry chyba bardzo dobre jak z tą cenę - czy monitory tej firmy są dobrej jakśći?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 po 1.: zmień tytuł na regulaminowy. bedzie łatwiej ludzion ci pomóc i nie bedziesz wkurzał modertorów. po 2.: ZADEN z tych monitorów niema złącza DVI. moze warto dodać kasy (oile to mozliwe) i/lub odpuścić sobie troche parametry (ewentualnie) i kupic coś z w/w złączem. z tego co wiem: WARTO. po 3. ciekawą propozycją jest AG Neovo M17 - stylistyka kontorwesyjna, za to cena/jakość niezła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 parametry chyba bardzo dobre jak z tą cenę - czy monitory tej firmy są dobrej jakśći?? 1624717[/snapback] Monitor wg mnie lepszy od samsunga 713 (a ta sama matryca), nie ma DVI i gwarancji na piksele co w przypadku matrycy TN moze być istotne. Jeszcze niedawno sam myslałem ze hjundaje to szajs jednak jak zobaczyłem kilka modeli to stwierdziłem ze są lepsze conajmniej od samsungow... Samsung robi dobre matryce ale monitory potrafi spieprzyc totalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ASUS PM17TS przekracza założoną cenę, ale ma dvi i CHYBA 3miesiace na martwe pixele... pozatym to asus :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 1625071[/snapback] ale słabo wypadł w tescie na XBIT http://www.xbitlabs.com/articles/other/dis...17inch-6_2.html wszystkie parametry tego ASUSA reakcja kontrast jasność daleko od deklarowanych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...