Geodeta Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Niewiem dlaczego zablokowano mi możliwość pisania i czytania komentarzy na głównej stronie tweka??!! Praktycznie wogóle nic tam nie piszę a napewno nie pisałem w ostatnim miesiącu, a tu dziś siadam poczytać jak ludzie komentują niusy i ... czysta strona.. :-(. Proszę o odblokowanie, bo ten ban to niesprawiedliwie a raczej przypadkowo chyba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Nie ma żadnego bana na ip z którego się łączysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geodeta Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) kurcze! a komentarzy nadal niewidzę:-(.... no ale dzięki mimo wszystko za fatygę. Pozdrawiam! Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez Geodeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) Usuń ciastka. zapomniałem dopisac ... i cache przeglądarki Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez muciek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 http://browsehappy.pl może to Ci pomoże ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Jeśli admin mówi że nie masz żadnego bana to wina jest po twojej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 hehe a tak btw to dużo nie tracisz nie musisz czytać wypowiedzi w stylu 'pierwszy' czy 'czydziestypionty' ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...