Bulisoft Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 witam , chciałbym troszke zwiekszyc szybkosc pobierania plików prtzez eMula , wiem ze niektóre mody troche to ułatwiaja , jaki mogli byscie mi zaproponowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Sam sobie sprawdz, u mnie najlepiej działą zwykły bez modów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Jak wyżej , sam musisz popróbować z każdym modem ja używam Morph v7.2 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszeek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Mi śmiga najlepiej bez modów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 a u mnie jedynie dobrze śmiga Emule 0.44d - LSD.19b.1062-Lambda.2 inne ver, w ogóle nie działają (nic kompletnie nie ściągają). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 u mnie na neo 512 i na lanie 100Mb w akademiku najlepiej spisywal sie emule plus i bardzo go polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 u mnie na neo 512 i na lanie 100Mb w akademiku najlepiej spisywal sie emule plus i bardzo go polecam 1623985[/snapback] Ale są dwie wersje np emule plus v1.1d i jeszcze jest mod Plus który jest LEECHERSKI i nie instalowac go bo jest ble :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 U mnie najlepiej śmiga bez żadnych modów. Zmodowane wogóle nie mogły ruszyć u mnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulisoft Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 dlatego was pytam bo niemam zewnetrzenego IP i słabo ciagine :( a o zewnetrznym IP nawet nie marze bo firma z której mam neta nie umozliwia takiej opcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) Mam chyba dokładnie ten sam problem, eMule prawie niechce mi chodzić, do jakichś ~50% serwerów niechce podłączać bo moje IP jest na czarnej liście :)tylko ciekawe za co. (Nie próbowałem żadych modów). Więc dlatego od dawna go nieużywam... Przed chwilą włączyłem eMula, no i nawet sie połaczyło. Spoko. Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez ::snoopy:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 jezeli twoj provider nie udostepnia lacz z zew IP to lepiej porozgladac sie za innym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Mam chyba dokładnie ten sam problem, eMule prawie niechce mi chodzić, do jakichś ~50% serwerów niechce podłączać bo moje IP jest na czarnej liście :)tylko ciekawe za co. (Nie próbowałem żadych modów). Więc dlatego od dawna go nieużywam... 1625518[/snapback] Pewnie ktoś ma takie samo ip jak ty i osioł bierze je i banuje na serwerach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Pawcio MoD - na mojej maszynie jest najlepszy - ściąga cały czas ~70 kB/sek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_reksio Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Zobacz sobie na stronkę http://www.emule-mods.de/ tam znajdziesz kupę modów emula i ich ranking. Ja osobiście uzywam czystego emula Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulisoft Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 miałem sivke i pawcia i klapa , narazie zostane przy zwykłym 0.46c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...